Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taszalonaa

W co sie ubrać na połowinki?

Polecane posty

Gość taszalonaa

robimy sobie imprezę klasową niedługo i nie mam pojęcia w czym iść... Dziewczyny z klasy mówią ze idą w tunikach ale ja bym sie źle czuła bo mam grube nogi. To będzie taka luźna impreza coś jak dyskoteka ale chce fajnie wyglądać :)

Gość hikl678
obcisle spodnie wyszczupla ci nogi:D:D:D bedziesz wygladac jak baleron.mozesz zalozyc czarne leginsy i do tego tunike do polowy ud, tunika powinna byc czarna z ladnym ozdobnym przodem wtedy odwrucisz uwage ze masz grube uda, do tego koniecznie buty na obcasie wyciagna nogi i automatycznie cie wyszczupli:)

Gość Jokamar.pl
To może czarne jeansy, które optycznie wyszczuplą nogi i do tego jakaś bluzka. Może coś takiego? http://allegro.pl/show_item.php?item=1797425266 Pomarszczona w tali, nie będzie podkreślać kształtów, tylko je delikatnie przykrywać. Taki zestaw na pewno będzie wygodny, komfortowy i elegancki.

Gość frania miania kania
beznadziejna ta bluska a pierwsza kreacja to jest dla chudzielców a nie dla tych co chcą coś ukryć

Gość Karolciagam
W sukienke:):) no chyba ze impreza klasowa to jakieś fajne obcisłe dziny, bluzka z dekoldem, jakieś fajne błyszczydełka, fajny makijaż i fryz:):) hehe Moge Ci polecić fajną pomadke, naprawde bardzo trwała, przede wszystkim cały czas trzyma się na ustach, a o to chodzi, chodzbyś jadła, piła czy też co innego hehe;) http://www.bhclub.pl/Sklep/Pomadki-Excellent/Pomadka-Excellent-jasny-roz Miłej imprezy życzę, w sumie chętnie bym się też gdzieś pobawiła;)

Gość qwerty93
to dyskoteka klasowa czy polowinki? bo to w sumie nie mala roznica

Gość simian raticus
Kusą spódniczkę załóż i pokaż dekolt!