Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieeennnka1991

całowałam się z przyjaciem...

Polecane posty

Gość kasieeennnka1991

Mam dziwną sytuacje z moim przyjacielem... otóż w naszej paczce przyjaciół, moja przyjaciółka była z naszym kumplem. Wiem, ze ona nic do niego nie czuła, zupełnie nic w 100%, i była z nim tylko ze względu na niego. Byli ze sobą ok. miesiąc, pod koniec wakacji schlaliśmy się na imprezie i się całowaliśmy. Kompletnie mnie to zaskoczyło. Od tamtej pory co nie zostaniemy sami, on mnie całuje. Czuję się z tym strasznie podle, chiałabym barrdzo o tym z nim porozmawiać, ale po prostu nie potrafie! On ogólnie jest naszym takim miśkiem , tzn. zawsze lubi do mnie i do moich przyjaciółek poprzytulać, i dać buziaka , ale to co jest między nami to szczyt wszystkiego;/ nie wiem co z tym robić, czuje, ze powinnam o tym powiedzieć mojej przyjaciółce, ale bardzo się boję, ze to wszystko spieprzy

Gość kasieeennnka1991
upup

Gość kasieeennnka1991
no i ten przyjaciel namawia mie do głosowania na PO, a ja jakoś nie jezdem do tego przekonana bo babcia każe mi głsować na PIS!

Gość ilonka1991
Przepraszam Cię bardzo, ale ta liczba przy imieniu to Twój nick? Nie piszesz jak dorosła osoba. To co robisz jest nie fair. Jeśli dajesz się całować to nie zwalaj winy na niego. Na siłę chyba Cię nie całuje co? Dorosłe osoby rozmawiają...

Gość ilonka1991
*to Twój rok urodzenia sorry, ale za szybko chciałam przejść do tego co później napisałam

Gość kasieeennnka1991
Tak, to mój rok urodzenia. Próbowałam, ale on zaczyna zaraz zmieniać temat, po prostu wiem jaki on jest... z facetami trudno rozmawia się o uczuciach, oni tego nie lubią.

Gość dziewczynachlopaka
po prostu nie pozwalaj mu i tyle bo gdybyś nie chciała nie pozwoliła byś mu