Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska.pl

obrzezanie

Polecane posty

Gość ciekawska.pl

czy obrzezanie faktycznie pomaga w wydłużeniu stosunku? chodzi mi o facetów. jak się to robi? Ile to kosztuje?

Gość Taki jeden ziom :P
mi pomogło - nie musiałem się obrzezać - teraz mogę się dłużej kochać - oprócz tego wiele innych zalet

nie pomaga. to mit. ja to zrobilem kiedys. zabieg bolesny, i nic po za zmiana wygladu nie daje. powiem ci, ze araby kazy ma przycieta, a robia to statystycznie najkrocej. duzo zalezy od partnerko. przy grubej babie to mozna dlugo, przy atrakcyjnej to w chuj szybko sie dochodzi :) cena - mozna ze skierowania, albo prywatnie. ja mialem na panstwo :)

To z tego wynika, że jednym pomaga, innym nie - ja często zmieniam partnerki - miewam ładne i trochę brzydsze. Faktycznie przy ładnej nieco szybciej dochodzę, ale i jak jestem napalony, to i przy tej średniej też szybciej dojdę. Na pewno czas stosunku po obrzezaniu znacznie wydłużył się u mnie - powiedziałbym że około jeszcze raz tyle. Przeciętnie myślę, że trwa około 15min. Wcześniej trwał 5-10min - to co prawda nie kafeterianiane czasy, ale różnice widać.

Gość dupka jelenia
mnie wizualnie bardzo podniecaja obrzezani, w poprzednimw cielelniu bylam homoseksualnym zydem

Gość Podaj Dalej
No ja z calego serca polecic ci moge obrzezanych. Kiedys mialam obrzezanego partnera - seks z nim byl po prostu boski - czulam calego jego penisa mimo, ze nie byl powalajacych rozmiarow. Wyczuwa sie cale to tarcie - ta glowke, sora sie nie marszczy miedzy trzonem a glowka - czuc ten "schodek" za glowka... mmmmm.... Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys natchne sie na obrzezanego, jesli tak bedzie, to juz nie puszcze tym razem... ;)

Gość Podaj Dalej
oprocz tego seks oczywiscie dluzej tral niz z przecietnym nieobrzezanym mezczyzna

zalosna kretynka. nawet jak facet ma skore, to moze sciagnac i glowka bedzie gola. kwestia w prawy. kurwa pewnie z arabem jakim byla, bo u nas tylko sie obcina z medycznych wskazan. brudasy mysla, ze dzieki temu sa lepsi.

Gość ciekawska.pl
a jak długo się to goi? i jak długo niemożna uprawiać sexu?

Gość dziewczynka prezesa
bylam z 2 obrzezanymi jeden byl kiepski a drugi boski i ten ktory byl boski - czulam ze wchodzil we mnie calym soba, nawet jak nie mialam humoru to orgazm gwarantowany! wiec nawet jak mi sie nie chcialo to rozkladalam chetnie nogi bo wiedzialam ze mi zaraz przejdzie ta niechec :) ale faktycznie, zbyt dlugo mnie nie meczyl. 10 min, mega orgazm, i tyle : ) i dobrze, bo po co? ! ?

Gość PODOLSKYY
@Szanowny Prezes Wertyp: Czemu wyzywasz dziwczynę?? Że wyraziła swoje zdanie??? Sam nie jestem obrzezany i nie mam zamiaru. To żeś burak, to widać po zdjęciach - furę masz po prostu wyjebaną - trochę się maska z błotnikiem nie schodzi jak się należy, ale czego po buraku się spodziewać - golfik z 95 po 8 dachowaniach i cheja do przodu - może by tak dzisiaj z wieczora zmieszać z błotem jakąś laskę na kafeterii i wyżyć się przed jutrzejszą wyprawą swoim golfem pod gimnazjum, bo pewnie znów 10 razy mi zgaśnie, bo jeżdżę na oparach 8 rok na używanych przez starego świecach i przewodach zapłonowych...

Gość dziewczynka prezesa
popieram przedmowce, prezes jestes sfrustrowanym chamem i tylkoo na kafe kozaczysz! won

o qq...wa... skąd tyś chłopie wytrzasnął to "cacko"? Ostatnio na złom oddałem takiego - taki sam kolor - też maska z błotnikiem się nie schodziła, bo go kapciem naprawiałem - jeśli to 1.8 benz, to może właśnie ten :) woj małopolskie

Gość fdgshygd
Szanowny Prezes Wertyp hehe fajna fura ;)

Gość bosa ale w ostrogach
Prezesie ! - ty chyba w klopie urzędujesz przy kasie fiskalnej. Pięknie się prezentujesz na tle wykafelkowanej ściany biznesu...