Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Jestem niski - dlatego nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość SNap

Wszystko przez pieprzony wzrost. Nie moja wina, ze mam tylko 175. Wszedziee czuje sie jak jakis karzelek

Gość Abraaaaaaaa.Kadabraaaaaaaa
Poszukaj sobie chłopaka. Im nie robi ile masz wzrostu ;) Ważne, że jesteś ;)

Witamy, witamy. Przywitaj się z Darkerem, co ma 188 cm i jest pasztetem ;) Ja mam 165 cm.

Gość gfhbhftruh
175 to nie jestes niski tylko sredniego :O i widocznie problem lezy gdzie indziej, bo to wzrost tylko ponizej przecietnej, ale na pewno nie jestes niski chlopie :P

Gość dziaddek
jabym powiedzial ze masz zjebany ryj bo ten wzrost jest ok

Gość a co!
Twój wzrost jest ok, widocznie coś innego jest z Tobą nie tak:]

Nie ma jaj. To proste ;) Przynajmniej łatwiej ci się będzie powiesić, wysoki ma ciężko ;( Ewolucja tak chciała, żeby konusy się pozabijały ;)

Gość 9898989
znam facetów co ma ja 155-160 i mają zony, więc na pewno nie o to chodzi...

SNap Wszystko przez pieprzony wzrost. Nie moja wina, ze mam tylko 175. Wszedziee czuje sie jak jakis karzelek Ja mam 170. W dodatku już jestem stary i zbrzydłem :P Ale miałem na szczęście w życiu kilka kobiet :) Choć nie ukrywam, że tak że 180 cm byłoby fajnie mieć. Jednak wzrost nie decyduje o tym czy masz szansę na kobietę, czynie. Wygląd, osobowość, uśmiech i działanie, te rzeczy decydują. Ile razy podszedłeś do dziewczyny na ulicy, która ci się spodobała?

Gość SNap
Gdybym byl wyzszy, to bym podchodzil. A tak jestem niski i co najbardziej nie podoba sie dziewczynom - mam zakola

Gość 9898989
czyli nasz brzydki ryj po prostu? Bo niski nie jesteś, 175 to prawie idealny wzrost dla faceta. I chyba nie za mądry jesteś z tego ci piszesz... A ile zarabiacz?

Gość SNap
Nie zarabiam jeszcze, studiuje. A twarz mam normalna, nie jakis super przystojny, ale tez nie brzydki

Gość 9898989
to musisz isc do spychologa leczyc kompleksy

Jak bym słyszał o sobie ;) Zgól się na 3 mm albo 5. Mi tak lepiej niż z zakolami. I dokup jaja.

Gość bzyiiiiiiiiiijasuqhswsgz
O ja cie - ale sobie wymysliles powod, ze nie masz dziewczyny. Pelno dziewczyn ma 160cm wzrostu (np. ja) i dla nich jestes wysoki. Znajdz sobie jakas niska, jak masz taki kompleks.

SNap Gdybym byl wyzszy, to bym podchodzil. A tak jestem niski i co najbardziej nie podoba sie dziewczynom - mam zakola Dlatego, że w siebie nie wierzysz i nie podchodzisz, to nie masz dziewczyny. Zrób sobie kiedyś ćwiczenie. wyjdź na miasto i potraktuj podryw jak akwizycję: 9 się nie zgodzi, 1 sie zgodzi. podchodź do dziewczyn i zagaduj. Tylko się łdnie do nich uśmiechaj i nie bądź spięty. Po prostu z góry załóż, że nie podrywasz i nie będziesz kontynuował znajomości, to ci pomoże się rozluźnić. na początek wybierz takie na których ci nie zależy. Miło sobie z nimi pogadasz, albo delikatnie ci powiedzą, że nie są zainteresowane znajomością. Powodów moze być wiele. Rzadko się zdarza, żeby dziewczyna była chamska.

Powiem więcej - kobity są tak delikatne, że niejedna pójdzie z tobą do łóżka żeby nie było ci przykro ;)

175? Myślałam, że masz 155 i dlatego tak narzekasz. Znam niższych, bardzo fajnych facetów. Myślę, że problem jest w czym innym, nie we wzroście.

Gość łojeeejkuu
znam wielu facetów ze 170-175 cm wzrostem, mają duże powodzenie. A dlaczego? Bo mają fajną osobowość. Nie we wzroście tkwi twój problem. Słaba wymówka.

Ja tam jak przeczytałam , że niski to już sobie myślę biedak pewnie ma 150 cm. Słuchaj 175 cm ma mój chłopak i dla mnie ma idealny wzrost. Nie narzekaj. Chyba nie we wzroście tkwi problem . Zresztą znam wielu niższych facetów , którzy mają żony i dziewczyny i jakoś żyją.