Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonytymwszytkim

Nasz dziwne "EX"

Polecane posty

To juz msc jak nie jestesmy razem...na poczatku mnie skreslila...ostatnio wydzwania,zaprasza na kawy,wspolne filmy,chce razem gdzies wychodzic,smsuje do mnie a ja glupi biegam,odpisuje,spotykam sie... Ciagle mi mowi ze widziala tego fajnego tamtego fajnego siamtego fajnego ze ten sie jej podoba itp itd.Ale zawsze sie wypytuje czy ja kocham,czy cos jeszcze czuje do niej,jak slyszy ze mam sie spotkac z inna od razu mi to komentuje zebym uwazal,ze jesli sie z nia przespie to zupelnie jej zbrzydne...nie rozumiem calej tej gry przeciez sama mnie skreslila powiedziala ze nie kocha,a dalej chce mnie calowac,przytulac robic tak jak to bylo "kiedys",przeciez nie jestesmy juz "razem"...a z kolei po jakims czasie znow mnie traktuje jak gowno...ta dziewczyna mnie doprowadzi do psychologa jesli tak bedzie dalej...zerwac calkiem kontakt???juz nie wiem co robic,ona dziala na mnie jak narkotyk na uzalezniona osobe... oco jej chodzi???Kobietki powoluje sie na was....

Gość nikt sie nie dopasowal
jest zazdrosna o ciebie ale nie wie na co sie zdecydowac

Gość no neh
mysle ze i tak cie zostawi gdy spotka tego "idealnego" a ciebie ciagle trzyma no bo przeciez musi isc z kims do kina , na kawe czy na impreze

ma swoich znajomych wychodzi polatac po barach,piiwkuje,poznaje nowe osoby ale ciagle mnie meczy....

meczy cie, bo taka jest jej gra i zabawa. Jest niezrownowazona i niedojrzala emocjonalnie, trzymaj sie od takich ludzi z daleka.

Gość taaaafffffff
Nawet się nie zastanawiaj, tylko zerwij z nią kontakt na zawsze i nie dopuszczaj jej do siebie. Nigdy. Kolega miał podobną sytuację. Jego była nawet po roku potrafiła jak gdyby nigdy nic udawać, że jest wszystko w porządku wobec niego. Zawsze flirtowała z kim popadnie i z nikim się nie liczyła. Nawet ze mną próbowała flirotwać ale od razu ją olałem. Ona doskonale wie czego chce - chce się Toba bawić.

Tak myslalem....

Gość taaaafffffff
Oczywiście nie mówię Ci co masz robić. Sam wiesz co jest dla Ciebie najlepsze.

Gość Majka2r
To już podchodzi pod manipulację. Nie kocha, nie szanuje i wykorzystuje. To nie jest materiał na dziewczynę, przyjaciółkę a nawet znajomą. Ona wręcz łaknie żeby wszyscy ją kochali. A tak na prawdę jest strasznie niedowartościowana i niedojrzała. Chociaż będzie Cie mieć za największego frajera na świecie i będzie Ciebie obgadywać przy innych co z Tobą robi. To nadal będzie chciała żebyś ją kochał. Nie życzę Ci nawet tego żebyś utrzymywał z nią kontakt nawet będąc z inną, bo taki typ kobiety, dla samej zawiści nagada coś na Ciebie.

Gość ArekTS
Zupełnie jakbym czytał o sobie. Miałem takiego pecha, że 2 razu z rzędu natrafiłem na takie dziewczyny. Z pierwszą ciągnęło się to prawie pół roku. Ciężko było zerwać z nią kontakt ale na szczęście kumple mnie od niej odciągnęli. Była tak bezczelna że po 3 latach napisała do mnie z gg mojego znajomego z którym była obecnie, bo na swoim nr miała ode mnie blocka. I z jego gg pytała się czy ją jeszcze kocham lol. i musiałem zmieniać nr tel bo do mnie dzwoniła. Drugą dziewczynę, odprawiłem już po 3 tygodniach...

Gość milkkkkkkk
Wygląda na osobe zaburzona emocjonalnie... poczytaj o border line... ta dziewczyna wykazuje takie zachowania.... tacy ludzie uzalezniają od siebie ale to ich partnerzy sa ofiarami.... z daleka od takich osób.....

Gość dupka jelenia
no i to jest to na co faceci zasluzyli przeciez to tzw zolza. podobno takie wam sie podobaja? moze ona tylko gra niemila bo kiedys uslyszala ze jak bedzie mila to facet ja oleje? i to niestety jest prawda. ale sami sie tak zachowujecie to macie

no to juz nie wiem co robic...chyba zakoncze ta znajomosc bo wyglada na to ze nie ma sensu,z reszta tez mi sie tak wydaje ze to sie tak mozliwie skonczy co do mnie....

Gość a mi np....
"Ciagle mi mowi ze widziala tego fajnego tamtego fajnego siamtego fajnego ze ten sie jej podoba itp itd.Ale zawsze sie wypytuje czy ja kocham,czy cos jeszcze czuje do niej,jak slyszy ze mam sie spotkac z inna od razu mi to komentuje zebym uwazal,ze jesli sie z nia przespie to zupelnie jej zbrzydne...n" gada sama ze soba :)

a najlepsze jest to ze juz jej wogole nie kocham...ale latam jak opetany do niej...jak mam sobie pomoc???przeciez alkoholem nie bede sie leczyc czy tez narkotykami...

Po co kończyć te znajomość? Bzykaj ją ile wlezie ale nie daj się wmanewrowywać w sytuacje gdzie będziesz musiał na nią bulić kasę, typu stawianie kolacji czy kina. Oczywiście stale zapewniaj, że nadal kochasz bezgranicznie a naprawdę szukaj sobie nowych lasek tylko tej pierwszej nic nie mów!

Gość zareczona1111
juz nie wiem co robic,ona dziala na mnie jak narkotyk na uzalezniona osobe... oco jej chodzi??? Ona o tym wie i to wykorzystuje. Nie daj się! Bądź facet! Znajdź lepszą kobietę (a z tego co widzę z tym nie będzie większego problemu) i zapomnij o niej. Tylko uważaj, żeby nie narobiła wam problemów.

up

hmmmm z tym bzykaniem jej na boku to nie jest taki zly pomysl,w nic sie nie wkrecac,poznac kogos nowego...zaczyna mi sie to podobac :)

Chce się dowartościować twoim kosztem, a równocześnie nie znalazła nowego żywiciela. Dymaj ją jak da i szukaj nowej laski. Jak nie będzie chciała dawać to ja olej. I nigdy przenigdy nie mów jej, że ją kochasz. Co najwyżej, czujesz lekką sympatię, aczkolwiek ona pokazała, że na partnerkę się nie nadaje ;)

mamy nowy dzien^^ czuje ze to minelo,dla pewnosci nie bede odbierac tel od niej a tym bardziej sms,nie odczytam ani jednego^^