Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maras1991

Czy mogłem się zarazić?

Polecane posty

Gość Maras1991

Cześć. 21 lipca bieżącego roku uprawiałem sex oralny w prezerwatywie z nie znajoma dziewczyną. W sobotę dopadła mnie potężna gorączka, która twa do teraz (39-40 stopni). Czy mogłem zarazić się wirusem HIV? Pomożcie bo zwariuję:(

Gość fffffffffffffffffffffff
nie mogles. gdybys poczytal troszke to wiedzialbys, ze nie mozna zarazic sie przez sline.

Gość Maras1991
Dzięki. Czytam różne fora, ale chce poznać różne opinie. A jak ona np nie miala zeba czy cos? Albo skaleczone dziąsła od nadmiernego mycia zębów?

pekl ci kondom? calowales sie z nia przed lub po?

Gość Maras1991
Nic z tych rzeczy:)

Gość znaczy się
teorytycznie zakażenie jest możliwe jeśli miałes jakąś rankę w buzi to przez wydzielinę pochwy i twoja krew mogło dojść do zakażenia ale objawy zakażeniaraczej dają o sobie znać później...

Gość znaczy się
aaa 21 lipca mówisz no to nie wiem teorytycznie jest to możliwe ale raczej mała szansa

Gość Maras1991
Źle mnie zrozumiałeś. Ja byłem stroną bierną, a ona aktywną. Mówiąc kolokwialnie-robiła mi loda:)

Gość nie moge sie dzis obudzic.
Maras ile ty masz lat chlopczyku?... Poczytaj sobie co to jest virus HIV- reakcja tego wirusa jest dopiero po kilku miesiacach czasami po latach i dlatego tez trzeba robic test na hiva po 2 miesiach po stosunku bo wczesniej nie mozna go wykryc. Druga rzecz - na zarazenie sie przez seksem oralnym masz praktycznie zero szans chyba ze dziewczyna miala okres i ty robiles jej oral co chyba jest malo prawdobodobne. Tak wiec nie masz sie co martwic, nie masz HIVA a raczej chorobe ktora nazywa sie paranoja

wiec sie nie martw. wiem co mowie. ale na przyszlosc unikaj takich kontaktow. tym razem miales farta ale przypadkowe kontakty to najlatwiejsza droga do zarazenia rzeczami gorszymi niz HIV. pierwsze objawy zakazenia HIV wystepuja po kilku tygodniach nie po latach. po latach masz objawy AIDS nie HIV.

Gość nie moge sie dzis obudzic.
a tak w ogole to moze lepiej zamiast pytac kafeterianow czemu nie zrobisz sobie testu i bedziesz mial swiety spokoj?... druga rzecz jesli guma nie pekla to nawet nie ma szans ze sie zaraziles, nie przejmuj sie nie masz zadnego hiva ale dla pewnosci zrob test- ja zasze sobie robie jak mam jakies male watpliwosci..

Gość Maras1991
nie moge sie dzis obudzic. Ciemniaku, tak sie składa że dużo o tym czytam i jeżeli ktoś tu jest nie doinformowany to właśnie ty. Pierwsze objawy występują w 4-8 tygodniu od kontaktu, także się nie kompromituj.

zabawne, ze faceci robia sobie testy na HIV a nie robia testow na choroby weneryczne.

Gość Maras1991
Narazie nie idę na test, cykam sie;/

maras to durny jestes, bo jesli pojdziesz teraz gdy jest wczesnie i choc mowie ci ze nie masz HIV, ale jesli okazaloby sie, ze w przyszlosci sie zarazisz im szybciej to wykryja tym lepiej dla ciebie. obecnie HIV nie jest juz takim zagrozeniem jak kiedys bo dostepne na rynku leki o ile i powtarzam O ILE wykryje sie wirus we wczesnym stadium, pozwalaja ci prowadzic zupelnie normalne zycie. gorzej gdy sie czeka, duzo gorzej.

Gość Maras1991
Pójdę w przeciągu miesiąca, musze się nastawić psychicznie.

jesli zdarzaly ci sie wczesniej takie kontakty zrob testy na choroby weneryczne. nic nie boli, robi sie szybciutko a w razie czego wiesz, ze jestes czysty albo sie leczysz. u facetow choroby weneryczne moga sie nie ujawniac przez dlugi czas a potem http://nasze-choroby.pl/?act=statki&statek=859

Gość Maras1991
Nie zdarzały się. Zawsze miałem stałą partnerkę. To pierwszy taki przypadek. Wiesz...impreza, trochę się wypiło i jakoś tak samo wyszło. Ale żałuję i obiecałem sobie że to był pierwszy i ostatni raz.

Gość Maras1991
tak szczerze Myślisz że nie mam na co kasy wydawać? Nie przelewa mi się.

maras i slusznie. ja kazdego dnia tlumacze matolom ktorzy przychodza na testy, ze najlepszym sposobem na spokoj ducha jest nie pchanie paly w obce dziury.

Gość Maras1991
Pracujesz w jakiejś poradni?

Gość 111222333
a czy o okinku serologicznm słyszeli? chyba nie...

Gość Maras1991
Nie no jakaś tam lekka bajerka poszła:) Chociaż nigdy nie byłem mistrzem podrywu. Po prostu obydwoje byliśmy nawaleni jak szpadle i tak to sie skończyło.

mozna to nazwac poradnia, klinika. i wkurwia mnie jak cholera jak przychodza takie cioly i trzesa sie i poca a jak uslysza, ze wynik jest ok to kozacza i dalej pchaja gdzie popadnie a po kilku miesiacach przychodza znowu. zero oleju w glowie.

Gość Maras1991
Tak, o tym również czytałem. A do czego zmierzasz?