Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strusiowa

Tylko PiS !!!

Polecane posty

Gość nie na PiS
zawsze szczery- ale te dalsze 50 % świetnie im wystarcza na zycie. Wiem widziałam:-)

ale te dalsze 50 % świetnie im wystarcza na zycie. Wiem widziałam wiem wiem, tez widzialem :-) ale polska to nie norwegia, oni dodatkowo maja ten plus, ze gdzie sie nie rusza to maja taniej :-)

Gość nie na PiS
Kiedys powiedziałam powaznie,ze chcialabym placic najwiekszy pulap podatkowy. I wiesz co zawsze szczery, dwoje ludzi załpało, reszta tak sie oburzyła ze miałam dość . Cała reszta tych ludzi odczytała z mojego zdania najwyzej w podatkach a nie najwyzej w płacy, tylko ten cholerny podatek widzieli. i jak u nas ma byc dobrze, jak do władzy pchaja sie własnie tacy. Naobiecywac niskie podatki, naobiecywac pomoc panstwa nawet w mysleniu kurde mol, a potem wypiac sie na ludzi i zwiac ze swojej piaskownicy.

no i co mam ci odpowiedziec? ze cie rozumiem? przeciez to wiesz :-) w kraju, w ktorym istnieje taki twor jak rydzyk, pkp, kibole, zus, itd, w kraju, w ktorym fakt sprzedaje sie jak cieple bulki, a wdowa polityka z racji bycia wdowa wchodzi na listy wyborcze nie ma szans na madry elektorat, po prostu a wiesz jak dziala prawo popytu i podazy, widac to rowniez w dziennikarstwie

Gość Strusiowa
Sorry za mala przerwe - ale musialam dziecie uspic.Dunczycy zapieprzali ha ha - w tempie dunskim - zgadnij dlaczego tam wola teraz Polakow zatrudniac - bo Polak zrobi to samo dwa razy szybciej, nie skarzy sie i jest wszechstronniej wyksztalcony zna sie na wielu rzeczach pamietasz "polski hydraulik". Dunczycy wcale nie pracowali wiecej niz Polacy za komuny - zapomnij- to slogany. Po prostu pojechali na planie Marshalla i odbudowie Niemiec i podziale w ogole swiata na dwa bloki- teraz juz im nie jest tak latwo - ale to inna historia.

Gość onka345..
Nigdy TAK na PiS!..tylko dlatego ze jestem katoliczka. Nie po to chodze do kosciola aby wysluchiwac na kogo mam glosowac.. PiS sie zlapal kosciola jak rzep psiego ogona tylko dlatego ze ma najwiecej elektoratu ktorym mozna kierowac.. Ja pytam co by bylo gdyby nie bylo Smolenska?.....czego Prezes by sie uchwycil..? Jak slucham jego wypowiedzi mam wrazenie ze jest to osoba opetana mania rzadzenia za wszelka cene..A te mlode lale ktore sie pojawiaja maja ulatwiona droge do wygodnych stolkow,bo w innych partiach musialy by sie dlugie lata wykazywac aby zajsc tak wysoko.. PiS broni "kiboli" ..bo znow widzi elektorat...ale przepraszam bardzo..ci Prawi i Sprawiedliwi bronia huliganow stadionowych a ci jak ta ciemna masa nie kuma ze sa tylko narzedziem do tego aby PiS wygral. Smiechu warte ze Pani Kempa broni "kibola" ktory rzuca butelkami,dewastuje stadion z pieniedzy podatnikow a na ktory ani jeden ani drugi nie dolozyl zlotowki bo nigdy jeszcze nie pracowal.. I te slogany ktory wykrzykuja ..zalosne..swiadczy tylko o tym co soba reprezentuja.. Pozdrawiam wszystkich kibicow:)...powrot do szkoly by sie przydal!

Gość Strusiowa
No wlasnie Norwegie stac bo maja rope dobrze zes to nadmienil, a ja dodam tylko madrzy skandynawowie - i nie oddali jej w obce rece bo nie sa tam tak skorumpowani. A mogli oddac obcym koncernom i mieli by teraz szydlo w worku - ile jest panstw bogatych w surowce gdzie bieda az piszczy patrz Libia.

Gość Strusiowa
A co znaczy wedlug ciebie od razu??? Czlowieku od razu to mozesz wiesz przepraszam za wyrazenie- podrabac sie w tylek... Czy masz pojecie na czym polega rzadzenie panstwem ? I w tym przypadku nasza szybkosc, jakas taka niecierpliwosc i nerwowosc jest chyba zla cecha. Przeciez tu trzeba zmianiac prawo, wprowadzac nowe ustawy, czesto zgodnie z europejskimi, myslec dalekosieznie, a nie tak hop siup. Zeby sie wykazac to trzeba miec na to czas. Jak sie ma wykazac lekarz lub nauczyciel, ze jest dobry - chyba nie przez jeden dzien lub tydzien. A co dopiero rzad.

Gość Strusiowa
A co ci onka354 tak przeszkadza, ze agituja tu czy tam. Wiesz na calym - demokratycznym swiecie ludzie agituja na swoich wybrancow jak i gdzie im sie podoba, patrz USA - aktorzy, ludzie znani - dlaczego nie , przeciez to jest wlasnie demokracja. Dlaczego wiec kosciol ma nie miec prawa do zabrania glosu w tej kwestii, nie rozumiem. A ty nadal masz wolnosc glosowania na kogo chcesz i nikt cie z tego powodu nie wyrzuci z grona katolikow.

Gość onka345..
Strusiowa..Tak ! powiedz na mszy glosno i wyraznie ze zaglosujesz na PO lub SLD......beda Ci bic bravo:) Prosty dowod,obroncy krzyza ..Ksiadz ktory chcial przeniesc krzyz zostal nazwany szatanem ..gestapowcem..itp..Ksiadz! A kto go tak nazwal...wielcy zwolennicy PiS-u..

Gość Strusiowa
Powodzianie - nieubezpieczeni. A jak sie ubezpieczysz od tsunami ???Nie mozna sie ubezpieczyc od wszystkiego. Najlepszym ubezpieczeniem jest madra polityka panstwa, czyli promowanie rozwoju gospodarczego i podatki - wtedy panstwo ma pieniadze na mase podstawowych rzeczy- i to sie nazywa dobrobyt - dobrze pojety a nie tylko dla wybranych. Ja jestem bogaty to mam pieniadze na dobra szkole dla mojego dziecka, dobra klinike, lekarza itd. litosci nie o to tu chodzi. Nie nie i jeszcze raz nie liberazmowi !!! I promowaniu kasty wybranych.

Nie mozna sie ubezpieczyc od wszystkiego. po pierwsze nie mowimy o tsunami tylko o powodzi po drugie mowimy o ubezpieczeniu domow, ktore ubezpieczyc mozna, jesli nie mozna, to znaczy, ze budujemy dom na terenie powodziowym (one maja to do siebie, ze sie powtarzaja) i tym samym ponosimy RYZYKO sami po trzecie skutki powodzi dotyczyly zarowno osob, ktore mialy umezpieczony majatek jak i tych, ktorzy majatku nie ubezpieczyli po czwarte w powodzi mogl zostac zniszczony samochod bez AC, prawda? a ktos inny AC mial, prawda? i ja sie pytam - jakim k.wa prawem ci ludzie, ktorym nie chcialo sie placic kasy na ubezpieczenie maja z naszych podatkow dostawac zapomogi a ci ktorzy mieli ubezpieczenie nie dostana tego siana? ale oczywiscie biedny paprykarz otrzymal folie bo on nie wie jak zyc i co wiecej nie wie jak zabezpieczyc swoje zbiory (co oczywiscie jest medialna sciema)

Gość Strusiowa
Nie rozumiem tylko czemu tylu przeciwnikow PiSu tak rzuca miechem i zionie jadem - to chyba tylko dobrze swiadczy o tej partii... A jesli chodzi o Grecje to dokladnie PO postaralo sie zebysmy nie byli" gorsi" od naszych wspolbraci z poludnia i zadluzyli nasz kraj na bodajze 800 mld zl. Takze i my stoimy w kolejce do bankructwa...

Gość czarna mamba22
A co mnie pis obchodzi a ja kocham i nie moge go miec!!!!! Ratuuuunkuuu!!!

Gość no jedno madre
tylko pis

Gość w malinowym chrusniaku *
A Jarek moze charyzmatyczny zbyt nie jest ale ma dobrych wspolpracownikow.Podoba mi sie prof. Szyszko.

Gość po jarku za bardzo widac
tusk tez jest zadzirony i puszy sie tylko tak tego nie pokazuje

Gość Prawde ci powiem....
Do zawsze szczery: Rozumiem - powodzianie sie nie ubezpieczyli - to niech teraz cierpia. A banki co tak bezczelnie i nieodpowiedzialnie pozyczaly pieniadze na calym swiecie, to teraz wszyscy mamy ratowac czyz nie tak??? Bo bank to co - jakas swieta krowa??? A ten biedny powodzianin - to jakies zero nie liczace sie dla bosow na topie!!!!! Biedni powodzianie sami sa sobie winni bo nieodpowiedzialni - Jeny co za megaobluda.

Gość Prawde ci powiem....
No wlasnie chole*a nie rozumiem, dobrze ze ty rozumiesz. Tzn ze jesli ty sie zadluzysz i nie mozesz splacic dlugu to ci powiedza placzi plac, a baneczkom to panstwo zawsze pomoze tu nie ma odpowiedzialnosci...co to jakas makro, mikro ekonomia dla wybranych?

Gość po jest do tylu
pis odniesie sukces

Gość i tu jest błąd podstawowy
nie sądzę by odniosło PiS sukces, wśród ludu krąży pogłoska, że PiS, to kupa wariatów, a poczta pantoflowa ważniejsza jest niż prognozy i głupie gadki w tv, nawiedzonych żuli.

nie zagłosuję na PiS, bo partia ta cyniczne obrażała i szargała symbol mojej religii - krzyż i cynicznie kpi cały czas z Dekalogu - posługuje się całkiem na chama kłamstwem w życiu publicznym - np. spisek Tuska z Putinem itp.

Gość wybory wybory wybory
za tydzien okaze sie

Gość i tak wygra PO
drugi będzie PIS trzecie SLD czwarte PSL i tyle a do tego nie będzie możliwości stworzenia żadnej koalicji :classic_cool: