Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijkijkij

mój facet idzie na studia zaoczne

Polecane posty

Gość kijkijkij

i nie wiem czemu, ale boję się , że zakocha się w kimś, zauroczy.. wiadomo jakie są baby. mimo jego zapewnień itd (nigdy mnie nie zawiódł) to jednak się boję.. Sama jestem po studiach i wiele widziałam :(

Gość klaudiiiiiiiiii
moj takze:) mam male obawy,ale ciesze sie,ze chce sie rozwijac :)

Gość janscia
kijkijkij a co,teraz twoj facet na odludziu mieszka,ze nie ma stycznosci z kobietami,dziewczynami i nie boisz sie,ze sie w kims zauroczy:-)

Gość IMO13855
Przykro mi autorko, ale prawdopodobnie Cię zdradzi. Na studiach tak już jest - same puszczalskie...nawet te (a raczej przede wszystkim) które udają dziewice. :classic_cool:

Gość taki co zna prawde
spoko wez zrób i złotą klatkę i uwiąz przy niej co za masakra, widac ze masz do niego zaufanie, wiesz czym sie kończy chorobliwa zazdrość ?

Gość gotuje potrawke z kurczaka
ale chora zazdrosc. To Ty go z domu nie wypuszczaj do pracy przypadkiem. Ani do sklepu. Ani nigdzie. jest taka fajna piosenka ktora powinnas posłuchac- Hey-"zazdrosc" "Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym Się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych Które są dla nas zagrożeniem Do pracy Nie mogę puścić Cię nie nie Tam tyle kobiet Każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci Będę karmić owocami A do nogi przymocuję Złotą kulę z diamentami"

Gość kijkijkij
nie rozumiecie... po prostu boję się, bo kiedyś mój były gdy poszedł na studia to mnie zostawił dla innej. to jest ten problem, że boję się znów tego.

jesli ci to pomoze, to zawies ten zwiazek na czas jego studiow, zeby nie myslec o nim jak o ''swoim'' facecie...gorzej jak pojdzie do lepszej pracy, a tam mnostwo fajnych kobitek :D

Twoj byly to nie Twoj terazniejszy kazdy czlowiek jest inny. Albo sobie ufamy albo nie i narazie. Jak bym sie dowiedziala ze moj facet mi nie ufa to chyba bym go zatłukła.

Jak mozna ZAWIESIC ZWIAZEK!!!!!?? to nie jest sklep ktory mozna zamknac na jakis czas, albo chcemy razem zyc albo nie no to jest proste, albo jest nam dobrze i nie myslimy o pierdołach albo cos jest nie halo i myslimy o glupotach zamiast sie skupic na zyciu. GDYBY chcial zdradzic to by to zrobil. Bez wzgledu czy pracuje studiuje jest bezrobotny, ma lat 20 lub 40.

Gość IMO13855
To jednak prawda, że Drabiny ( i przyszłe studentki) chodzą parami. :P

Gość kijkijkij
wiem, że obecny to nie były, niby wszystko ok, ale ja mam małą wiarę w sobie.. Niby mu ufam i o tym nie myślę, ale gdzieś tam w środku mnie jest jakiś lęk :P wszystko przez to , że kilka lat temu moja wielka miłosc mnie zostawila gdy poszla na studia, akurat mojej przyjaciółki facet też ją zostawił :/ dlatego mam jakieś głupie obawy, nie mówie mu za bardzo o tym, żeby nie wyjść na przewrażliwioną. On pracuje, z tym nie mam obaw.. itd. Tylko właśnie te studia.. zaoczne co prawda. Ale jednak, ten lęk gdzieś jest :(

Gość IMO13855
Pink_Panther "Ajm not a drabina." Jak to nie? Prawdziwa z Ciebie Żyrafa, a nawet nie skończyłaś jeszcze rosnąć - młoda (miejmy nadzieję, że zaczniesz teraz rosnąć w odpowiednich miejscach, nie tak jak jedna taka - ciągle wzwyż). :classic_cool:

Nie uważam, żeby 173 cm były żyrafim wzrostem. Może z Twojej perspektywy- punkt widzenia, jak wiadomo zależy od punktu siedzenia. :classic_cool: A i nic już mi rosnąć nie musi jasnowidzu. :D

Gość IMO13855
Kocico - optymistka z Ciebie! To się chwali, a teraz opuszczam Was na chwilę moje drogie wybujałe, acz niekrągłe panie (i dziewczynki). :classic_cool:

Gość OKGB
ja często doszkalam się ( studia podyplomowe) czy jakieś kursy kwalifikacyjne i nijak to nie wpływa na mój związek. ludzie, czas dojrzeć. jak macie słaby i zły związek to studia zaoczne nie sa potrzebne, by go rozwalić!

Pink, IMO jest wzrostu siedzącego psa, więc dla niego prawie każda jest Żyrafą/Drabiną/Tyczką. :) No ale od października Krasnal wyjedzie do Bawarii.

Gość kijkijkij
:(

Aneta, no wiadomo, on taki biedaczek filigranowy (nie chcę myśleć gdzie jeszcze, poza wzrostem) to wszystko wygląda jak pod szkłem powiększającym. :classic_cool: A czemu do października ma wybyć? :P

"A czemu do października ma wybyć?" Chyba żeby się dokształcać, ale nie jestem pewna tego czy Krasnale mają takie same terminy jak ludzie, hmm. :)

Gość kijkijkij
macie jakieś rady?