Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Faceci z internetu

Polecane posty

Gość gość
Dużo w tym prawdy co opisują kobiety bo taka jest teraz rzeczywistość. Ja należę niestety do tych tzw. nieudaczników życiowych. Alę pracuję nad poprawą tego stanu i z czasem przynajmniej postaram się to zmienić. Nie zgodzę się jednak ze stwierdzeniem że wszyscy w necie szukają krótkiej przygody zakończonej seksem. Są też tacy jak np ja, którzy chcą zwyczajnie kogoś poznać i miło w towarzystwie tej osoby spędzać czas. Zadziwiające jest to że ja tylko szukam przyjaźni, drugiego sympatycznego i naturalnego człowieka, ale z kobietami o takie relacje trudno. Bo albo chłopak albo zwykły kolega i nic pośrodku.

Gość gość
A dlaczego normalnych mężczyzn chcecie zwykle dopiero po 30? Jako, że sam jestem takim normalnym mężczyznom a raczej jeszcze chłopakiem bo mam24 lata widzę, że olewacie takich normalnych a potem narzekacie, że normalnych nie ma albo, że tacy nie chcą się wiązać. Mam dopiero 24 lata i nie chcę się już wiązać jak większość normalnych mężczyzn. Porządnych mężczyzn przyzwyczajacie do życia samemu a byle debil jest w związku i tacy głównie do was będą zagadywać nie zależnie czy w realu czy w necie.

Gość gość
Odradzam gorąco związki przez neta tam siedzą sami psychole nawet jeśli się wydają normalni , frajerzy i odrzuty społeczeństwa , sama to przechodzilam kilka razy ,zaden nie okazał się normalny , z jednym byłam 3 lata później zaczął bić zdradzać i się znowu zalogowal na ten portal

Gość gość
Mowicie, ze chcecie porzadnego ale lecicie na roochaczy i same tez nie jestescie porzadne. Skutek feminizmu !

Gość gość
autorko ale analogicznie to sie odnosi do kobiet - te co siedzą na internecie na portalach społ. cz serwisach randkowych to albo jakieś pokręcone wariatki z priorytetami po samo niebo,samotne matki albo tylko ksieżniczki spragnione ochów i achów na temat swej urody. Wiem bo już kilka takich dziewczyn poznałem i z żadną nie udało sie utrzymać dłuższej znajomości. Jak sie w realu nie udało kogoś poznać to tym bardziej trudno to zrobić w wirtualnym swiecie. wyjatki są ale jest ich tak mało ze tylko potwiedzaja regułę.