Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majnejmyspasztet

mam doła, jestem i przez to nie moge znaleźć... pracy

Polecane posty

Gość majnejmyspasztet

tak, dzis bylam na rozmowie w knajpie no i dziewczyne znacznie ladniejsza ode mnie dostala prace a ja nie dosc ze jej nie dostalam, to jeszcze poczulam sie jak szmata potraktowana.. zycie

Gość witaj w klubie tez tak mam
dlatego pierdole prace

Gość Prawdziwy_POLAK_patriota
pewnie sama byś wybrała tą ładniejszą.

Gość witaj w klubie tez tak mam
w zyciu liczy sie tylko uroda, pociesz sie ze ona zbrzydnie od tego zapierdalania a ty sie w ten sposób oszczedzisz :D

Gość majnejmyspasztet
zadne mi to pocieszenie, wczesniej zdechne z glodu przez to ze tak wygladam, sprawiam wrazenie skrajnie cichej, niemrawej dziewczyny, a ja sie po prostu siebie wstydze nie wiem czy wybralabym ladniejsza, napewno jakas sympatyczna, bo byly tam ladne laski ale wredne cholerrnie a z takimi nie chcialabym miec nic wspolnego

ja miałam prace , tylko trzy tygodnie, niestety. pracowalam na próbe. nawet zaczelam się wkręcam i pojmować to wszystko powoli. pracowala tam taka kobieta. znam ja dość dobrze bo niedaleko mieszkamy. nasi meżowie sie bardzo lubią.ale ten babsztyl to kablasz, czyli co donosi wszysko szefostwu. okazała że podkopala mi taki dół że ja niby się obijam , nie chce mi sie pracować, itp... a wyszlo to wszystko ze chciała wcisnąć swoją bratową na to miejce pracy ,i wszystko się wydalo po czasie jaki miała plan. jestem tak wsciekla i mam doła że ludzie są tacy dwulicowi, i podli.

Gość majnejmyspasztet
ja mialam tak w ubieglej pracy, nie bylo powodu zeby mnie wykurzyc to sie ten powod wymyslilo.. tak, ludzie sa podli, ale jakos trzeba zyc na tym padole