Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zastraszana

czy ktoś z was był zastraszany przez telefon lub internet?

Polecane posty

Gość just12
do mnie co jakiś czas wydzwania prywatny numer, nie odpowiada jak odbiorę, dzwoni kilka razy w dzień i w nocy przez kilka dni, następnie parę tygodni spokój i znowu, nigdzie tego nie zgłaszałam, liczę na to że ktoś się znudzi i da sobie spokój

ja dostałam kilka eskow z roznych numerow-byłam na policji..ale tylko na rozmowie sie skonczyło-jednak dzis dostałam wiadomosc z dyrekcji firmy-ze ktos wysłał meila-dotyczacego mojej pracy...ide na policje ale sie boje.e

Gość dębowa jesionka
byłam....ale w sumie dostawalam erotyczne smsy długo,myslalam ze to ex,wiec na niego zwalalam to,potem byly tez teksty na naklasie,propozycje sexu za kase,wiec zlikwidowalam konto,a po tych smsach to tez mialam ochote isc na Policje,ale...tel mialam nie zgłoszony do sieci,poza tym nie bylo tego prawa jeszcze ,teraz juz jest,nie mozna kogoś nękac..to jest przestępstwo

Gość kwartnik
za każdym razem, gdy widzę w TV pana prezesa J. Kaczyńskiego to się trzęsę ze strachu i nie mogę się uspokoić :(

Gość dębowa jesionka
zeby blo smieszniej ktos lub ktosie autem za mna jezdzili,albo jezdzil,bo szybay przyciemniane,zapisalam nr ale,,,debil ze mnie,...bo dalam koledze tel..ze jak ten ktos bedzie dzwonil to on odbierze...dalam karte sim,,,,a potem sie okazalo ze tego nie zapisalam na karcie pamieci i wszystki wsiąkło:( ale to bylo w tamtym roku teraz w sumie spokój

powiem wam,że mam super przełożonego-naprawdę:) rozmawiałam dopiero co i rozumie-reszte załatwie chyba jutro-dobrze że ta ustawa weszła z tymi eskami itd. ... mam nadzieję ,że się rozstrzygnie-ale mam obawy..jednak myślę,że się uda..muszę tak myśleć-nie można żyć w ciągłym strachu..

Gość ależ ja go lubię...
Wertyp jest zastraszany przez murzyński gang, grożą, że zrobią mu z doopy jesień średniowiecza :o