Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi2522

hej

Polecane posty

Gość emi2522

hej chcialabym wiedziec co moge zrobic gdy pekla mezowi prezerwatywa a ja nie moge byc teraz w ciazy bo jestem czwarty miesiac po porodzie to za wczesnie

Gość emi2522
ale ja nie moge tej tabletki akurat wziasc nie mozna nic innego zrobic? pomozcie

Gość kajajaka
zostaje mieć nadzieję, że nie zaszłaś albo pogodzić się jak mąż miał celny strzał.

Gość taka beta to znak
wiesz były tu takie co zachodziły 4mies. po porodzie. Więc albo się uda albo i nie.

ja tak zaszłam 4 m-ce po porodzie i teraz jestem szczęśliwą mamą 2 synów:) nie cofnęłam bym tego teraz za nic, ale wtedy też wydawało mi się , że za wcześnie. Czekaj spokojnie, co ma być to będzie

W takiej sytuacji rzeczywiście pozostaje tylko czekać na to co się stanie. Jak tylko będziesz mogła, zrób test.

Gość emi2522
no to pozostaje mi czekac ale to czekanie jest nerwowe....jak juz bedzie to nic bede przeciez sie cieszyc mam juz synka ma cztery miesiace nie boje sie az tak tylko troche mi glupio jak inni na to zareaguja. Piec lat sie staralismy o dziecko i sie udalo a teraz nagle tak szybko drugie beda sie krzywo na nas patrzec...a chcialam isc do pracy bo tylko maz pracuje masakra...ale poczekam zobaczymy bo slyszalam ze jak komus jest ciezko zajsc w ciaze to z drugim tez ciezko

Gość ,/,/,/
emi niekoniecznie tak jest, ja w pierwszą ciążę zaszłam jak zaplanowałam i tak jak chciałam a nigdy do głowy by mi nie przyszło, że o drugie dziecko bedę starać się ponad rok. Natomiast moja kuzynka starała się 3 lata o pierwsze dziecko (zawsze marzyła o dwójce dzieci) i stwierdziła, ze skoro tak długo się starała to po porodzie nie zabezpieczała sie bo myślała, że znowu zajdzie za dwa, trzy lata a dziś miedzy dzieciaczkami jest tylko rok różnicy:)

Gość emi2522
tak ale kazda kobieta jest przeciez inna....ja chcialaby drugie dziecko ale nie teraz bo moj synek jest maly i potrzebuje jeszcze opieki a sama nie dam rady...jak ktos ma rodzine ktora pomoze to moze sobie na to poawolic ale w moim przypadku jest inaczej....ale zobacze co bedzie bo musze poczekac az zrobie test...nawet jeszcze nie bylam u kontroli po porodzie bo u nas ciezko sie dostac do ginekologa a nie stac mnie na wizyte prywatna masakra co teraz sie dzieje.

Gość ,/,/,/
wiem, że każda kobieta jest inna, dokładnie czytałaś co napisałam? to, że ktoś stara się latami o dziecko nie znaczy, że o drugie też będzie się długo starał, a kobieta która zaszła szybko w pierwszą ciąże może długo się starać o drugie dziecko. Nigdzie nie jest powiedziane, że szybko (lub nie szybko) zajdziesz drugi raz w ciąże. Mam nadzieję, że bedzie po twojej myśli i test nie pokaże ciązy, powodzenia:)

Gość emi2522
dzieki