Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ło joj joj

Jak słyszę imiona...

Polecane posty

Gość Ło joj joj

...Julia, Oliwia, Amelia, Franek, Kubuś, Jaś i resztę tego typu wytworów to już wiem, że z matkami tych dzieci nie ma o czym gadać...

Gość a ja.....
Wymieniłaś całkiem ładne. Z tych imion to tylko jedno mi się nie podoba. A jakie Twoim zdaniem są ok?

Gość Wanda z Warszawy
Janek jest ładne, A Ty strasznie prymitywna :)

Gość a ktorymi matkami chcesz gadac
mozesz wymienic imiona ich dzieci- bo ciekawam.

Gość Ło joj joj
Nie, prymitywne są te wszystkie baby, które na ślepo nazywają dziecko np. Julia. Potem jak zawołasz Julia to zlatuje się pół dzielnicy. Kuźwa, jakie te baby teraz są durne. Ale każdej się wydaje, że jest taka fajna. Nazwie dziecko Julia, w niedziele pojedzie do centrum handlowego i myśli, że jest zajebista. Żal.

Gość tak nie ma z nimi o czym
gadać ponieważ nic ciekawego nie miała byś im do powiedzenia. Zakładając ten temat pokazałaś jaka jesteś zacofana.

Gość Ło joj joj
Za moich czasów gdyby ktoś nazwał dziecko Antek to by miał przerąbane, a teraz nagle takie cudowne imię się z zrobiło. Wszystkie chcą być takie elokwentne, światowe i Bóg wie jeden co jeszcze. Beznadziejne są te polskie baby. Powiedzcie mi co ludzie mają w głowach, że nadal córki Julia nazywają?

Gość czerwona mlava
za moich czasów to pół dzielnicy zlatywało się na dźwięk imienia Agnieszka, Ania albo Kasia, nie przesadzaj więc, każda epoko ma swoje popularne imiona.

Gość Wanda z Warszawy
Ty jesteś prymitywna, bo glupia nie napiszę, na to nie zasługujesz. Twój temat o tym świadczy.

Gość Ło joj joj
Ja zacofana? Zacofane są te wszystkie wieśniary z rozpadających się familoków, nie płacące czynszu. Ale ważne, że ma Julię czy inną Wiktorię. PORAŻKA!

Gość mama również planująca
dawniej modne były imiona: kasia, ania, agnieszka, i nikomu to nie przeszkadzało....wolę sto razy bardziej imię julia, maja czy lenka niż dzesika, nkola itp imiona zaczerpnięte z ameryki.

Gość Ło joj joj
Ale Ania czy tam Agnieszka nie są pretensjonalne, a te wszystkie Julie itp. jak najbardziej tak. Mamusia ma piątkę dzieci, które utrzymuje MOPS, ale najważniejsze, że ma Julię, Wiktorie, Oliwię. Normalnie rzygam.

Gość Ło joj joj
Julia, Maja, Lena - tego kuźwa ostatnio jest od zajebania. Już jesteście tak nudne, że chce się naprawdę rzygać.

a co masz do Jana - to imie egzystuje na całym swiecie ( w odmianach) - od sredniowiecza , dawane i królom i chłopom - wiec o co chodzi?

moja córka będzie miała na imię wiki z kilku powodów, 1 jest dzieckiem długo wyczekiwanym 2 bardzo podoba mi się to imię i obrażasz mnie w tym momencie mówiąc że moja rodzina to patologia czy biedota

Gość .......Sorella......
podstawic wiaderko do rzygania? Swoja drogą mąz Cie olal ze tak piane toczysz? pewnie poszedl z kolegami na piwko bo nie moze na Ciebie patrzec.

Gość Ło joj joj
Jan jeszcze ujdzie, ale te co wymieniłam pozostałe to naprawdę porażka. A te durne baby jak takie ślepe kozy bez własnego zdania nadają te imiona na ślepo. Zero oryginalności, swojego pomyślunku.

Ło joj joj i musiałeś się tym podzielic... marnujesz tu czas chwyc za kredke i pisaka zrób wielki plakat i wywieś go za okno ;) Nie ograniczaj się, nawracaj! i dopisz łojoj koniecznie a niech wiedza ze z Tobą i twoim światopoglądem nie ma k**** żartów xD

Gość Ło joj joj
Mąż jest w pracy jakbyś chciała wiedzieć. A wiaderko do rzygania przyda się jak najbardziej. Też długo czekałam na dziecko, ale to nie znaczy, że mam je zaraz Wiktoria nazywać. Beznadzieja i nuda. Jak komuś się powiedzie z dzieckiem to zaraz Wiktor/ia nazywa. Normalnie full oryginalność.

poza tym jak rzygasz dawnymi imionami: jan, antek jak i tymi "nowszymi" maja, lenka to jaki Ci się podobają? te równie oklepane kasie i anie? tak na prawdę niewiele imion Ci zostało tych mniej modnych

ulia to imie mojej babci i ciotki -a wtedy chyba nawet MOPSu nie było:). Wyluzuj. Fakt,ze teraz popularne tak, jak 25 lat temu Agnieszka

Gość szkoda czasu dla ciebie idiotk
No wiec pochwal sei jak dalas na imie swojemu dziecku? Kazimiera, Bogumilaq, Tereska, a moze Tadeusz? Takie ladne, niepowtarzalne.....

Gość Ło joj joj
Nanaya o kurna dobry był Twój post. Naprawdę świetnie się ubawiłam. :) Swoją drogą nieraz widzę jakąś ładną dziewczynkę. I się do niech uśmiecham, ale jak usłyszę jak stara woła ją Julia itp. to od razu mnie odrzuca i przestaje mi się podobać.

Gość .......Sorella......
no i ten Twoj nick ło joj joj to dlugo nad tym myslalaś? to trzeba mieć łeb i jak to napisalas "pomyslunek" zeby cos takiego napocic

Gość Ło joj joj
Mój synek ma na imię Daniel. Nie musi się Wam podobać, ważne, że nie okaleczyłam go imieniem Julian czy inny ciullian.

ja daje imię które podoba się mi a nie spełniam zachcianek innych. zania osób trzecich całkowicie mam w tyłku:)