Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWICZEK - LAT 25

Witam składam propozycję wartościowym dziewczynom

Polecane posty

Gość PRAWICZEK - LAT 25

Szukam wartościowej dziewczyny - dziewicy do 25 lat ładnej, oto co oferuję: - przystojny, miły, zaradny, romantyczny, 182cm wzrostu, szczupły - zarobki: 5 tyś netto, 100tyś oszczędności, nowy samochód, mieszkanie 3 pokojowe własne w centrum dużego miasta, -nie przeklinam, nie palę, nie pije alkoholu, nie puszczam bąków, nie poce się, - jestem higieniczny, mam penisa 14cm, włosy czarne - troche mi wypadają, ale sobie zrobie przeszczep, mam wade wzroku -3,00 ale nosze soczewki - zrobie sobie niedługo laserem, -oczywiście mam też wady: uparty, bałaganiarz, nie umiem prać, prasować, mam nerwicę, nie mam doświadczenie bycia w związku, nigdy sie nawet nie całowałem są jakieś chętne Panie ? pozdrawiam.

Gość ja spełaniam wymagania
a gdzie pracujesz ze tyle zarabisz i juz sie dorobiles tylu rzeczy?

Gość PRAWICZEK - LAT 25
pracuje w dużym banku, mieszkanie dostałem w spadku, a reszte oszczędziłem.

Gość MarricariDeFaranto
Dziewczyny, nie odpisujcie - facet to klamca. Wlacz ogrzewanie - niech w pokoju wystapi temperatura 30 stopni C, zacznij biegac "w miejscu" - jesli po 15 minutach nie bedziesz spocony - to dam Tobie moje oszczednosci (200 000zl). Inny test - na sniadanie zjedz: 500ml mleka + 60g platkow owsianych + 3 suszone sliwki :D

Gość MarricariDeFaranto
ja spełaniam wymagania - ja zarabiam 8k netto, jestem diabelnie przystojny i jesli chodzi o sprawy lozkowe to co noc bede Cie doprowadzal do nieziemskiej ekstazy :) A podczas wspolnego baraszkowania obiecuje, ze zarowno Ty, jak i ja, bedziemy spoceni jak diabli :classic_cool:

Gość ja spełaniam wymagania
a w banku wiedzą o twojej ''zadnej przesłosci w zwiazku'? czy jestes zakompleksiony? nie uwazasz sie za gorszego od innych? w kazdym razie jestem chetna

Gość PRAWICZEK - LAT 25
nie chce twoich oszczędności, ale mogę cie zapewnić, że bardzo mało sie poce i nie śmierdzi odemnie po całym dniu pracy, a wymagania to mam: dziewica, ładna, mądra.

Gość hahahahhaaahhaahyhaaaaa
hahahahhaahahahahahahahaahahhhah ale joke :-) 25 lat z taką kasa i na kafe hahhahahhaahah prowo roku

Gość żaba wiosennaa
szókam menża

Gość MarricariDeFaranto
Chyba nie rozrozniasz pocenia sie od nieprzyjemnego zapachu. Wystarcza odpowiednie srodki chemiczne w postaci np. dezodorantu by sie pocic i przyjemnie pachniec. Ja - gdy sie spoce, wlasnie dzieki uzywaniu takiego preparatu ... przyjemnie pachne :classic_cool: Ktos, kto nieprzyjemnie pachnie to raczej sie nie myje, zatem trzeba bylo napisac, ze regularnie sie myjesz :)

Gość krocznicamoczarka
on chce dziewice bo sie boi isc do lozka :D mysli ze jak niedoswiadczona to jego flegmatyzm zejdzie na drugi plan :D kobiety, darujcie sobie, wkopiecie sie po uszy, zreszta co taki lalus moze robic w banku? :D

Gość PRAWICZEK - LAT 25
niedowiarkom odpowiadam - to nie prowo, jestem nieśmiały w kontaktach damsko - męskich i dlatego wystawiłem tutaj ogłoszenie, a i jeszcze jedno nie szukam faceta tylko porządnej kobiety, umiejącej docenić to co oferuje i żeby też dała coś od siebie.

Gość dadiduda :)
Jestem chętna :P

Gość dadiduda :)
No widzisz :) Jestem ze śląska :)

Gość PRAWICZEK - LAT 25 prawdziwy
oczywiście zaczernił sie PODSZYW dziewczyny zostawcie swoje maile napewno sie odezwę.

dziewicy do 25 lat ładnej... ?!?! niby są szanse bo o gustach się nie dyskutuje ale : 1. oferta jakby ta dziewczyna kupowała pralke 2.podane zarobki jakby jej "kwiatuszek" miał iśc na aukcje 3.Prowokacja zapewne ;p 4.Przeszczep?!?!wtf?!?!?! 5. czy dziewica też ma nie puszczac bąków i się nie pocic? Tak potrafią tylko te z imieniem konczącym się ".jpg"

Gość nowiuska1986
no ładna nie jesteś stawiam że mądra też nie

Gość Tryx
Hahahahaha :D

Gość uyttvj
dadiduda :)-ile msz lat?