Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katusilka

pobieraczek.

Polecane posty

Gość katusilka

przyszedł do mnie list od firm windykacyjnej... POBIERACZEK, że niby w 2008 roku o godzinie 14:16 dnia 28.07 zarejstrowałam się na ich stronie. nie pamietam tego.. bo to było 3 lata temu ;o strasza mnie komornikiem, dodam , że mam 18 lat, czyli wyglada na to, ze gdy sie zarejstrowalam mialam lat 15. moga cos mi zrobic ?:P

Gość katusilka
up

Gość katusilka
up

Pobieraczek to gówno jakich mało. :O Przy rejestracji trzeba zaakceptować umowę, tam jest kilka warunków o płaceniu. Nikt nie czyta tych kilometrowych regulaminów i człowiek zaakceptuje z głupa, a potem go straszą komornikiem. Ale nic im nie płać. moja koleżanka też w to wpadła, żadnej forsy nie wysyłała, chociaż straszyli ją sądem i jakoś żyje do tej pory bez konsekwencji.

Gość katusilka
ale to list do domu mi przyszedl xD na moj adres.. gupki jedne

Zignoruj najlepiej. Mówię Ci, moja koleżanka też zaakceptowała tą "umowę" bez zastanowienia, co prawda mailami tylko ją straszyli, ale nic nie zrobili ponad to. Ta stronka to już znany przekręt w necie. Poczytaj sobie na forach, jak ludzie się dali wkręcić. Niektórzy nawet wysłali pieniądze, a potem jeszcze więcej tych pogróżek o komorniku przychodziło. Olej sprawę i tyle. ;)

Gość katusilka
up

po 1 poczytaj podobne tematy na temat tej firmy jest tego multum na necie, po 2 byłaś niepełnoletnia co załatwia moim zdaniem sytuację

Gość katusilka
idioci... dopiero po 3 latach zajeli sie sprawą;/ to juz chyba przedawnione, nie?