Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak on

Podoba mi się koleżanka, która miała wielu partnerów. Ja jej też.

Polecane posty

Gość Chłopak on

Jest mały problem. Znam jej przeszłość, gadaliśmy często szczerze i pikantnie o seksie i boję się że będąc z nią wyobrażałbym sobie rzeczy, które robiła z innymi. Warto w to brnąć?

Gość Chłopak on
Ale i tak będę miał w głowie to, że robiła to z innymi

Gość dgvergreger
ja lubisz dziwki to sie za nia bierz, pewnie bedziesz sie zastanawial czy juz ci rozki doprawila czy jeszcze nie. Bo na wierna to nie wyglada

Chłopak on "Ale i tak będę miał w głowie to, że robiła to z innymi" Wiesz co? To lepiej jej nie zawracaj głowy.

Gość sorayyya
Ile macie lat? Dlugo sie znacie?

Gość uhsuasx
Najpierw kaz jej zrobic wszystkie badanie, bo cie jeszcze czyms zarazi. A jesli juz teraz przeszkadza ci to, ze miala wielu partnerow i myslisz co bedziesz czul, niezbyt dobra to wrozba. Niestety ale samo podobanie nie wystarczy.

Gość Chłopak on
Aneta nie sprawiasz wrażenia zbyt sympatycznej. Ja jestem prawiczkiem a wiem o niej dużo i mógłbym sobie różne scenki wyobrazać

Gość mydestinatiiooonnnn
jeżeli Ci na niej zalezy to nie sądze, że powinieneś zaprzątać sobie tym głowę, gdyż Ciebie jej przeszłość nie dotyczy.

Chłopak on "Aneta nie sprawiasz wrażenia zbyt sympatycznej." Och, teraz mi przykro. :( A tak na poważnie, skoro Ci to tak bardzo przeszkadza JUŻ teraz to serio nie jest dobrym pomysłem brnąć w to dalej.

Gość Chłopak on
Aneta sprawiasz wrażenie, jakbyś chciała mi dowalić, że w ogóle śmiałem myśleć źle o przeszłości dziewczyny. Ja się boję, że nigdy nie będę szczęśliwy i zawsze coś będzie stać na przeszkodzie :(

Gość aneta to dziewica a zaleca
prawiczkom powtarzanie jakichs brzydkich rzeczy z niedziewicami

Gość mydestinatiiooonnnn
będziesz czuł się nieszczęsliwy bo sam z nikim nie uprawiałeś seksu a ona juz to robiła...to ilu ona miała tych partnerów skoor było ich tak dużo?

Autorze, mimo wszystko dobrze, że ta dziewczyna jest z Tobą szczera, zaufała Ci i o wszystkim powiedziała. Powinieneś to docenić, wiadomo prawda boli, ale wolałabyś żyć w kłamstwie? Tak jak już wspomniałeś jesteś prawiczkiem, ale nie możesz jej winić za to co robiła przed poznaniem Ciebie.

Gość Chlopak on
Myślę, że z 10 już mogła mieć

Gość robert sen.
zdecydowanie ją olej.. mialem taka sytuacje rok temu, zwiazlem sie z kobieta, ktora miala dosyc bogata przeszlosc sexualna... miala 24 i na koncie minimum 10 facetów w tym takie akcje jak sex z poznanym przed chwila gosciem w klubie, sex na roznych wypadach jak jezdzila nad morze itp, sex analny, sex grupowy, spala z kolezanka itp... ruchalem ja pozniej sie w niej zakochalem ale caly czas mnie to gryzlo, po prostu nie radzilem sobie z tym emocjonalnie, caly czas mialem w glowie to ze tak sie kurwila, ze jest taka szmata... i po pol roku sie rozstalismy (ona mnie rzucila... wyszlo z niej kurestwo jebane, znudzilem sie jej i poszla sie ruchac do kolejnego.. tepic takie kurwy)

Gość Chlopak on
Od kiedy zrobiło się między nami "cieplej" już nie jest taka wylewna i jakby nie było między nami wcześniej długiej przyjaźni to pewnie bym mi niczego nie powiedziała, jakby od razu byłyby randki, bez wcześniejszej znajomości koleżeńskiej

Gość Wszystkiego naaaaaaaaaj :)
jhvfku 28 sekund temu Looooser to cwel i cwelisko

Gość Chlopak on
Mamy ponad 20 lat

Gość eee tam eee tam
już teraz jest tłok. Co będzie później? Dziewczyna chciała być szczera i nie oceniaj jej. Sex to nie wszystko.

Gość mmka
no ale czy ona to robila tak dla zabawy?...czy laczylo ja cos z tymi facetami?

Gość Chlopak on
Również dla zabawy

Gość orator
Skoro wiesz jakie barwne życie seksualne miała to uważam że nie jest odpowiednią kandydatką na długotrwały związek.I nie chodzi mi o to byś myślał że ja chce co kogoś zniechęcić czy nie tylko weż pod uwagę 2 wyjścia z tej sprawy. Jak powszechnie wiadomo (mam nadzieję)ludzie czujacy do siebie nawet najgorętszą miłośc wobec siebie po pewnym czasie nudzą się sobą a biorąc pod uwagę jej podboje sądzę że ona nudzi się jeszcze szybciej więc warto odpowiedzieć sobie na pytanie czy chcesz z nią być będzie fajny sex i przyjemne doznania ale szybko sie skończy i nie wiadomo czy przyjemnie a raczej nie czy dajesz sobie spokój ale jednak bedziesz czuł pewnego rodzaju niespełnienie i być może żal że nie spróbowałeś.

Gość Paweł...,,
Aneta90-210 to kafetryjne ścierwo, nikt jej tu nie lubi,jej posty to typowy BABOCHŁOP bez szans na zwiazek w realu.

Gość edbeeren
analiza to podstwa na kafe;)...kazdy ma juz profil psychopatyczny;)

Gość Paweł...,,
Jestes zjebem którego nikt nie chce i nienwaidzi cię tu wielu,o czym nie masz pojęcia,ale śnij dalej szmato. EOT.

Paweł...,, Dobrze się czujesz Słonko? A o czym ja mam śnić?! O tym żeby być uwielbianą na kafe?! Hahahahahaha! To chyba Twoje marzenia. :D