Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptak na uwięzi 3

Toksyczna matka

Polecane posty

Gość ptak na uwięzi 3

Witam. Chodzi mi o taka konfiguracje - samotna matka i corka albo syn mieszkający odzielnie ale w tej samej miejscowosci. Czy przychodzicie do mamy na obiady, czy gotujecie oddzielnie. Jak czesto odwiedzacie swoje mamy?

Gość ttrrtrrt
a co tytuł "Toksyczna matka" ma wwspolnego z trescią topiku? czy ty wiesz co to znaczy toksyczna matka??

Gość Dorinsa00
ja tam mieszkam z rodzicami a jeżeli się już wyprowadziłeś/łaś od mamy to jaki to by miało sens jak codziennie byś latał/a do matki

Gość ptak na uwięzi 3
No wlasnie wiem co znaczy toksyczna matka! Mam juz tego despotyzmu tak dosc, ze mam plany odebrac sobie zycie! Poprostu juz tego nie wytrzymuje. Wyprowadzilam sie i probuje zyc ale matka mi nie daje, nie uznaje mojej autonomii, zaplanowala sobie zycie ze mna.

Gość Dorinsa00
wyprowadź się jeszcze raz ale do innego miasta w sumie to ja ci zazdroszczę moja ma mnie w dupie

Gość gdzie jest okkkk9
jak zazdrościsz piekła, to w przyszłym życiu sama będziesz je miała i wtedy pożałujesz za te słowa...

Gość ptak na uwięzi 3
nie ma czego zazdroscic. Nie moge sie wyprowadzic, mam tu dobra prace i w ogole trzymaja mnie tu te cholerne wyrzuty sumienia.

Gość Dorinsa00
o kurwa to może byś tak dla odmiany z nią porozmawiała

Gość ptak na uwięzi 3
Dziekuje za linka. Chetnie bym porozmawiala, ale boje sie, mam wyrzuty sumienia, ze ona sama je obiad i jest samotna. Chociaz ja tez jem sama i jestem szczesliwa.