Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszonaaaaa!

Da się sprawdzić IP na pudelku?

Polecane posty

Gość Przestraszonaaaaa!

Proszę o pilną odpowiedź. Chodzi o to, że wdałam się w pyskówkę z jakimś palantem na pudelku i on mi napisał, że sprawdził moje IP, wie gdzie mieszkam i jutro mogę spodziewać się pożaru w moim mieszkaniu. Naprawdę się przestraszyłam bo mieszkam sama z małym dzieckiem i bardzo żałuję, że dałam się tak mu sprowokować. Czy ten czubek tylko mnie straszy czy na podstawie moich komentarzy naprawdę mógł mnie namierzyć i zna mój adres???

A Tobie cudze ip się wyświetla? Z tego co kojarzę to na Pudelku nie widać przy postach ip. A jeśli ten ktoś nie jest modem to raczej nie ma jak go poznać :)

Gość Przestraszonaaaaa!
Dzięki, trochę mnie uspokoiliście ale jeszcze duuupek mi przed chwilą napisał, że jest informatykiem i może cuda wianki! Kurcze, poszło o taką głupotę a mogłam ściągnąć na siebie takie nieszczęście!

Gość IP Potwór
Jak ktoś się uprze może cię znaleźć

Gość Przestraszonaaaaa!
W sumie to dziwne, skoro on mi grozi to przecież powinien liczyć się z tym, że ja też go namierzę i w razie czego byłby dowód kto podpalił mieszkanie :/

Gość Przestraszonaaaaa!
IP Potwór jak to? czyli jednak dzisiaj nie zasnę spokojnie :(

Gość Łogier
Chocby sie osral to cie nie znajdzie, musialby wystapic do twojego providera internetowego z wnioskiem od prokuratury, jesli podalby cie wczesniej do sadu hahaha

Gość IP Potwór
Nie ma szans na znalezienie cię. IP jest zmienne. Chyba, że ma układy w sieci transmitującej ci neta. Wtedy będziesz mieć problem heheh

Gość Przestraszonaaaaa!
Kurczak, to już nie wiem czy się bać czy nie. W sumie to myślałam, że jest właśnie tak jak piszeLogier. A ja mimo pyskówki nikogo nie obrzuciłam epitetem, nie oczerniłam ani nie groziłam więc raczej nie ma podstaw, żeby mnie do sądu podawać... Poza tym koleś też jest spalony bo sam mi groził...

Gość Łogier
Gdyby sady skazywaly za jakies internerowe pyskowki to siedzalaby wiekszosc Polakow, wez wyluzuj i napisz bachorowi zeby spierdalal a nie srasz w gacie

Gość IP Potwór
Dziecko czym ty się bajasz. Jakby to był jakiś twój znajomy to masz czego się bać,a tak co siejesz postrach na kafe za 3 min 12 he?

Gość Przestraszonaaaaa!
No dobra :) uspokoiłam się, dzięki. Zresztą nie chodzi o mnie tylko o mojego synka.

Gość ja tezz po kosmetologii
Napisz mu ze podalas go w tej chwili na policje za grozby, ze przekazalas im wszystkie jego maile o tym podpaleniu i policja powoadomila cie ze zajeli sie ta spawa, zaloze sie ze wiecej soe do ciebie nie odezwie czyli zesra sie ze strachu :classic_cool:

Gość _________________________ _
Daj link do artykuły pod którym się kłóciliście. :classic_cool: