Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola_

Wynajmuję mieszkanie...

Polecane posty

Gość Lola_

Nie oglądam telewizji :( Od 3 lat :( Nie moge mieć anteny na dachu bo nowy,nie mogę mieć talerza za oknem bo "w tym roku będą ocieplać,a tak w ogóle to nie można".. nie mam kablówki bo załatwić musi ją właściciel a on jest za granicą :( Mam za to dvd i codziennie oglądam z dziećmi non stop te same bajki :(

Gość kablowke sie
mozesz zalozyc kablowke na wynajmowanym mieszkaniu na swoje imie , nazwisko - idziesz po prostu z umowa najmu i ci zakladaja .

Gość wrakulska 26
dokładnie, wynajmowałam wiele lat i założyłam kablówkę i internet na swoje nazwisko, nawet nie trzeba było zgody właściciela

Gość Lola_
Właśnie najśmieszniejsze jest to,ze kablówka jest pociągnięta bo właściciel z niej korzystał. Okazało się,że jeżeli chce aby mi ją podłączyli to musi być ten właściciel bo umowa jest na niego spisana:o

Gość Lola_
Bo nie mam gdzie się wyprowadzić.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Daruj sobie tv, bo tam leci tylko gówno. Chyba, że top model będziesz z dziećmi oglądać:P Jak masz dvd to zapisz się do osiedlowej wypożyczalni i pożyczaj filmy. Ew. w necie oglądaj.

a sprawdzalas?? wydaje mi sie ze raczej to niemozliwe zeby przez tyle lat nie bylo takiej szansy

Gość kablowke sie
ee cos nie hallo chyba . Jezeli sa podciagniete kable , a nie uzywane to.. wlascielowi juz dawno skonczyla sie umowa z ta firma ( musilaby oplacac rachunki co miesiac , a w kablu by byla kablowka ktora bys mogla sobie podlaczyc) , jezeli bylby zwiazany dalej z ta firma) . dowiedz sie dokladnie , zamiast "miauczec" kazda firma ci zalozy na umowe najmu bez zgody wlasciciela , imiennie na ciebie - wszyscy moi znajomi co wynajmuja maja na siebie kablowki.

Gość Lola_
My tam nawet zameldowani nie jesteśmy. Nie miauczę. Takie są fakty:(

Gość dziwne, ja najpierw wynajmował
am i było tam TV ale nie korzystalam, bo po co? teraz mam swój dom i w ogóle nie kupiliśmy telewizora. Po co to w dzisiejszych czasach, gdy jst internet? wiadomosci znajde w necie, a na inne durnoty w tv i tak mi szkoda czasu. A, w domu rodzinnym przestalam ogladac TV jak miałam nascie lat, kiedy juz bajki mnie nie interesowały :D

Gość Lola_
Internet zaczyna mnie nudzić. Kompa załączam w zasadzie tylko pa to,żeby sprawdzić pocztę i posiedzieć na Kafe ;) Nie raz lecą fajne filmy w tv. Fajnie by było wieczorem tak sobie usiąść i popatrzeć jak dzieci już będą spały a mąż będzie w pracy..

Gość Dora Domatorka
A mnie nie stać na kablówkę, no więc oglądam wszystkie filmy w internecie, na youtube taki program , są filmy zagraniczne z napisami, albo lektor czyta. Polskie też wszystkie bajki i filmy zwykłe. Wszysstko to jest za darmo, nic nie płacisz. Jeszcze oglądam filmy on-line, też za darmo, tylko w czasie oglądania takich fiolmów on-line są ze trzy przerwy po pół godziny. No ale jest to jakieś rozwiązanie dla takich biedaków jak ja, na wypożyczalnie też mnie nie stać, jedynie internet i państwowa telewizja. Jako rozrywkę dla biednych, mam tylko czytanie książek za darmo wypozyczanych w bibliotece oraz filmy w internecie. To mi w zupełności wystarcza. Nie stać mnie na chodzenie do kina. A ty nie musisz oglądać tych samych bajek jeśli masz internet i komputer, bo tam są różne bajki i to za darmo.

Gość Lola_
Ja to wszystko wiem,ale mam internet bezprzewodowy i w dodatku bardzo słaby. Tzn,jak oglądam coś np na youtube to transfer mi się zużywa i nie idzie już potem w ogóle żadnej STRONY załadować :o

Gość Dora Domatorka
Mam jeszcze taki pomysł dla ciebie, ja chodzę do sklepów z tanią odzieżą i tam też sprzedają filmy na DVD no ale nie przetłumaczone, to kosztuje może jakieś 2zł albo 5zł. Ja w ten sposób zebrałam sporą kolekcję filmów na DVD. Tam są filmy w bardzo dobrym stanie bo ktoś raz obejrzy i wyrzuca no a ja sobie potem kupuję. Jeśli znajdę tłumaczenie w internecie to wydrukuję na kartkę i sobie przeczytam w trakcie oglądania filmu, na przykład robię pauzę i czytam ten kawałek i znowu wlączam.

jakiś chory ten właściciel,ja bym się wyprowadziła.Wynajmujemy mieszkanie i zamiast kablówki założyliśmy sobie Polsat wraz z talerzem chociaż każdy ma kablówkę w bloku,nasz talerz jest jedyny na tym bloku,z internetem też nie było problemu-Netia.Właściciele nie robili żadnego problemu

Gość Lola_
No widzisz. Fajni ludzie Ci się trafili. .