Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiu262626

Odszkodowanie powypadkowe - Advoassistance - help me

Polecane posty

Gość Krzysiu262626

Witam Mam taki problem i kilka pytań do Was moi kochani/kochane. Otóż to miałem wypadek samochodowy w kwietniu. 4 miesiące byłem na zwolnieniu lekarskim, leczenie, wizyty u lekarzy oraz leki kosztowały mnie ok 2 tyś zł. Wypadek nie z mojej winy, policja na miejscu i pogotowie które mnie zabrało. Sprawca był w PZU ubezpieczony OC. Sprawę przekazałem firmie Advoassistance Partner Pro, zebrałem wszystkie potrzebne dokumenty, zwolnienia lekarskie, faktury za leki i za wizyty prywatne, za wszystkie wydatki, wszystkie potrzebne dokumenty dostarczono przez mojego doradce z tej firmy. Sprawa dochodzenie co do odszkodowania sie rozpoczęła, czekałem 1 miesiąc po zakończeniu leczenia i otrzymałem pieniądze. Tylko 1900 zł... Tyle mniej więcej wyniosły koszty leczenia mojego. Co wy na to ? Doradca powiedział że otrzymam ok 30 tyś zł. Wiecie coś na temat odszkodowań ? w ratach otrzymam te pieniądze ? a może takie procedury że najpierw płacą za poniesione koszty leczenia ? Pomożecie jeżeli coś wiecie, będę bardzo wdzięczny.

Gość Krzysiu262626
? nikt nic nie wie ?

Gość jaroo54
tu sie niczego nie dowiesz, tu same baby siedzą, gowno wiedzą

Gość johny42
no przecie nie dostaniesz 2 tys tylko wiecej ! advoassistance solidna firma, niewiem jak z tymi kosztami leczenia, moze i tak jest.

A paimętasz co był napisane w umowie? Większośc tego typu firm zastrzega sobie ze pięniadza całe albo ich większość ląduje na ich koncie a potem oddaja Tobie. Szczeże mówiąc ja sie takiego własnie rozwiązanie obawiałam i szukałam takiej firmy, która ma w umowie napisane ze od razu moja część jest na moim koncie. Jakby tez ktoś szukał takiego rozwiązania to polecam firme septima ( septima-odszkodowania.pl) na umowie miałam ze 85% leci na moje konto a 15% na ich, a i więcej niż sie spodziewałam wyciagneli

Gość Karlcia
Właśnie trzeba uważać z tymi firmami odszkodowawczymi. Jakby ktos szukal w Krakowie polecam firmę mobile-cash, według mnie bardzo kompetentni i uczciwi, a umówiony % jaki wzięli w moim przypadku odpowiadał całej usłudze

Gość mememntgneeee
upupup

Gość natalia ,,,
oddaj sprawę jakiejś kancelarii prawniczej oni Ci powiedzą co jest na rzeczy ,kasę przeważnie biorą po sprawie z jakiego regionu jesteś?

Gość OPIERDALAJ
R

Gość judgementcrematory666
Do piachu! USA IS DEAD! EMINEM IS DEAD!