Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotany strasznie

Proszę o pomoc. NIe mam już siły

Polecane posty

Gość defau
HE HE HE SAM WLAZLES W SWOJE GOWNO Zdruzgotany strasznie V34 problem nie jest rozwiązany, bo wiem ze tutaj nie znajdę rozwiązania. Dlatego chciałem zakończyć temat.--------I TEMAT ZAKONCZONY HA HA HA -------------------------------Z-B-O-K--------

Gość defau
DURNIU-------- JEDNA WPADKA ZA DRUGA --------ZDRUZGOZANY LIZAKU trzeba glowa myslec nie jajami, ale ty masz rozum miedzy nogami:D

Gość defau
i PanLizak nie panlizak matole-------nastepna wpadka:D:D:D

Gość mlodaenergiczna
a ja Wam powiem tak, mam 21 lat z facetem jestem 3lata (starszy kilka lat) na poczatku bylo tak jak nasz autor tematu seks cudowny czasem kilka razy dziennie potem nagle mu przeszlo denerwowalam sie zalamywalam i kminilam co jest nie tak? Zawsze wtedy szuka sie winy u siebie.. nieslusznie. Jak zaczelo mi byc wszystko jedno zaczelam szukac, bo jak cos jest nie tak wtedy czlowiek szuka np nowych znajomosci, odmienilo sie teraz kochamy sie w wiekszosci z jego inicjatywy ale jeszcze nigdy mu nie odmowilam. Co prawda mam inny problem chce sie z nim zwiazac chce miec rodzine a on czeka az znajde prace, kiedy ja mialam nie zauwazylam zadnej inicjatywy w kierunku chocby zareczyn, wynajmu mieszkania itp. i niestety tez nie wiem co zrobic, zawsze bedzie "COS" a co do autora tematu hmm to zloty facet :)

Gość defau
Kożystajonc z okazj hiałbym zaoferowac swoje usłógi wszyskim starszym panom kturzy to czytajom. Opciongam, biore w anusa i pozwalam sikać sobie do ryja.

Gość defau
lizaku nie rob sobie szkody- jestes nedzny wiesniak z malym kutasem:D:D:D rozumu cie nie przybedzie nedzny zboku i kutasie

Gość No tak..
Dużo tu mądrych wypowiedzi, aż miło było poczytać. To żona musi zdać sobie sprawę co robi, jakie to jest ważne i do czego to może doprowadzić, póki co uważa, że wszystko jest OK i dla niej to norma. Jak uświadomi sobie, że to nie jest normalne, poszukajcie pomocy i zidentyfikujcie problem. Potem musicie nad nim wspólnie popracować. Jeśli masz głupią żonę, dla której jeszcze okaże się, że niewiele znaczysz, to nic nie zrobisz. Wtedy musisz pomyśleć o sobie, bo życie ci ucieka chłopie, a drugiego nie będzie. Rozejrzyj się za kimś póki jesteś jeszcze młody, mądra kobieta powinna cię docenić. Będziesz wiedział, ze żyjesz.

Gość dupa_jaś
Tak przeglądam te wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że większość z nich jest o żałosnej treści, tylko część do rzeczy. Nie wiem, po co niektórzy piszą takie pierdoły. Chyba bardzo Im się nudzi. Lepiej by spożytkowali energię na coś innego np. zwalenie konia zamiast walić bez sensu w klawiaturę.

Gość odpowiedź zbiorcza
Oko Saurona - N I E B Ą D Ź zaropiałą męską kociubą jak Karolak. Ruch i bystry umysł. Sztuka uwodzenia stary. Najlepiej zagraj bankowca.

Gość progresja
Żony nigdy nie zdradziłem (choć wiem, że niektórym kobietą się podobam), ale chyba czuję, że zbliża się koniec mojego uczucia, coś zaczyna pękać we mnie, pomóżcie proszę, bo nie chce jej stracić. A najgorsze jest to, że ona bardzo mi się podoba, bo jest super sexy, ma ponętne ciało, zgrabne nogi i talię i biodra i piersi bardzo piękne, ciemne włosy (nie farbowane) i niebieskie oczy, ale ma jedną wadę, brak ochoty na seks. A jak zacznie się przebierać to mi ciśnienie krwi do mózgu tak uderza, że aż tchu brakuje. To może ja coś napisze . Jestem własnie taką żoną . Może napisze Wam / Tobie autorze jak to wygląda u mnie . Kocham męża nad życie ale seks to masakra . I tutaj masz racje nie pomoże żadna kolacja przy świeciach , nie myślę tez o żadnym skoku w bok . Mąż to najważniejszy mężczyzna w moim życiu ale seks odpych mnie od niego . Owszem uwielbiam kiedy mnie przytula , pocałuje ale na tym koniec. Więcej mi nie trzeba . I mam świadomość ,że go krzywdzę ale tutaj jestem egoistką i nie potrafie przełamać się częściej niż raz na miesiąc i to jeszcze po namowach . Tak już mam i tyle. Nie biore też żadnych leków itd i nie mam obaw przed ciążą .Przepraszam że mało skaładnie , ale mam nadzieje ,że zrozumiecie co chciałam napisać . DUDSY to prawda zero szacunku-równa się zero libido i podniecenia z jej strony;/ To może ja coś napisze . Jestem własnie taką żoną . Może napisze Wam / Tobie autorze jak to wygląda u mnie . Kocham męża nad życie ale seks to masakra . I tutaj masz racje nie pomoże żadna kolacja przy świeciach , nie myślę tez o żadnym skoku w bok . Mąż to najważniejszy mężczyzna w moim życiu ale seks odpych mnie od niego . Owszem uwielbiam kiedy mnie przytula , pocałuje ale na tym koniec. Więcej mi nie trzeba . I mam świadomość ,że go krzywdzę ale tutaj jestem egoistką i nie potrafie przełamać się częściej niż raz na miesiąc i to jeszcze po namowach . Tak już mam i tyle. Nie biore też żadnych leków itd i nie mam obaw przed ciążą .Przepraszam że mało skaładnie , ale mam nadzieje ,że zrozumiecie co chciałam napisać . nie podnieca mnie moj facet!!! nie podnieca mnie,jak mnie dotyka nic nie czuje;( dopiero jak wejdzie we mnie to na chwile jest mi db a pozniej udaje byle to sie szybciej skonczylo;(a kochalam sex,co sie stalo???jestesmy razem 5lat i nie zawasze jest db...pomozcie blagam! hmmmm kocham ale nie mojego męża tylko jest to mąż kogoś innego... jest ktoś kto też zaplątał się w coś co być może jest nierealne na hiszpana Czy lubici jak was facet rucha miedzy cycki? mojemu sie tak spodobalo ostatnio, a ja nie chce zeby myslal o mnie ze jestem jakas dzi**a skoro mu tak daje...ma takiego sredniego penisa, jak to jest z wiekszymi w ten sposob...ja mam 80C itd :p:p:p maleńka Miłość to nie słowo- Zdaje Misie

Gość UPlunatyk
Choć tu domnie

Gość Rozmyślenia Tomasza B...S
Co ze mn będzie

Gość żałosne fajtałapo
żałosne