Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywny_w

Zagłosujecie za jakąś partią czy przeciw PIS-owi bo to różnica?

Polecane posty

Gość obiektywny_w

Ciekawe jaki procent wyborców idzie na wybory tylko po to by głosować przeciw jakiejś partii, a nie bo popiera tę na którą głosuje. Z pogadanek wiem, że sporo ludzie będzie głosować na PO tylko po to by PIS nie doszedł do władzy. Potem Donek triumfuje, a prawda jest taka, że nie ma alternatywy.

Gość ihahaa
przeciw pisowi.

Gość popieram sami durnie są w rząd
z tego co widac ludzie ani na Po ani na Pis wiec zagłosują na konkretną partię. A tv stara sie zmanipulowac aby głosowac na Po aby Pis przegrał A ludzie młodzież z transparentów widac ma dosyc PO i Pis.

Gość taka prawda....
nie wazne czy ktos glosuje bo np po prostu lubi jakas partie czy przeciw np pisowi bo tak czy inaczej ktos glosuje na partie ktora uwaza za lepsze niż np pis

Gość jjjjjkjkjkjjkj
no wlasnie to byloby dosyc nielogiczne gdyby ktos uwazał ze PiS jest najlepsza partia a głosowałby przeciw niej:o

Na wyborach prezydenckich w drugiej turze, też nie glosowałam na Komorowskiego, bo jest taki 'och i ach', ja tam poszłam tylko i wyłącznie, aby zagłosować PRZECIWKO Jarkowi.

Gość jaPO
ja głosuję za PO. uważam, że przeciwko komuś (najczęściej PiSowi) głosują ludzie, którzy mniej orientują się w polityce, nie mają wyrobionego zdania, a mają dość gadki o Smoleńsku i naskakiwania na obecny rząd.