Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrzydkaKasia...

Jestem Brzydka. Czy warto robić operację plastyczną ??

Polecane posty

Gość BrzydkaKasia...

Mam pieniadze, chce sie zmienic ale czy to ma sens ?

Gość jadgvajvgad
po tych operacjach to tylko większe ropy się robia, a co chcesz robić? mam duże doświadczenie w branży mogę pomóc. Ile masz lat? Chodzi o twarz czy sylwetkę?

Gość BrzydkaKasia...
Chcę zrobić 4 operacje : powiększyc piersi , zwęzić nos , powiększyc gorną warge i zoperować gorne powieki, mam 22 lata a wyglądają jak u 50latki, opadają mi na oczy ,prawa jest niesymetryczna.

Gość statyyyy
najpierw zainwestuj w dobrego psychiatrę :D

Gość jadgvajvgad
Jesteś za młoda na korekcję oczu dobry lekarz wyślę Cię do domu, beznadziejny weźmie kase i zrobi z Ciebie potwora

Gość jadgvajvgad
Operacja nosa jest jedną z najbardziej bolesnych i ryzykownych, zastanów się czy warto bo naprawdę wiele osób żałuję, nos wygląda potem nienaturalnie, lepiej mieć swój ale naturalny. Cycki zostaw jesteś młoda, u młodych małe cycki są spoko.

Gość BrzydkaKasia...
Tak myslisz?:O Byłam juz u jednego lekarza w sprawie powiek , jeden z lepszych w Polsce, zgodzil sie na operacje

Gość jadgvajvgad
Jeśli chodzi o górną wargę, to przy takich zabiegach robi się całe usta, wiem z włąsnych doświadczeń, że bardzo trudno jest uzyskać naturalny efekt, jest to dość drogie, a trzeba powtarzać co 4 miesiące

Gość po operacji nosa heh
Ja robiłam nos ,co prawda garba już nie mam ,też chcialam go zwęzić ,wyglądam jak świnia, zadarty nosek jak u lalki, minęło juz 10 miesięcy od operacji ,a lekarz wciska mi kit że jeszcze opuchlizna się utrzymuję buhaha ,byłam u Sankowskiego niby wielki specjalista ,a co się tam dzieje to koszmar, dowiedziałam się ,ze on juz operacji nie robi tylko jego asystenci a on tylko się przygląda.

Gość jadgvajvgad
Jak się nazywa ten lekarz? Może wcale nie taki najlepszy! Nazwisko ma na S czy na I, a może na A?

Gość BrzydkaKasia...
W sprawie powiek i ust byłam u Bromy z piersiami u Kasprzyka nos u Szczyta

Gość jadgvajvgad
No dokładnie partacza te baby,a potem wciskają kity, że miałbyć taki efekt, sama znam takich mądrali i jeszcze się z tego śmieją potem.

Gość BrzydkaKasia...
jem gówno