Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss diorr

meskie zagrywki

Polecane posty

Gość miss diorr

mam 26 lat, on 28 zaprosil mnie na kolacje lecz po kilku dniach zadzwonil oznajmiajac,ze musi wyjechac w delegacje i odezwie sie jak wroci. czekam juz prawie tydzien i nic. Czy to byla tylko wymówka, ktora nie potrafilam rozszyfrowac? czy moze jakby nie chcial to po prostu nie odzywalby sie wcale tylko zignorowal mnie, zamiast dzwonic i bardzo mile rozmawiac ze mnia (plus smsy z caluskami) Czy mezczyzni maja jakies takie zagrywki? bo przeciez to on mnie zaprosil, nie ja jego?!

Gość oszukana_84
tzn od momentu, gdy powiedzial ci o delegacji nie odzywal sie juz? czy wlasnie wysylal jakies smsy? bo nie do konca rozumiem ?

Gość TAK JAK SLOWNIK
Ty się lepiej zorientuj, czy ta delegacja to czasami nie z żoną i dziećmi się odbywa, bo w takim przypadku to Ty będziesz delegacją dla żony :D

Gość miss diorr
w ten sam dzien co zadzwonil przepraszajac,ze musi odwolac, i ze odezwie sie jak wroci, wyslal mi pare słodkich smsow, ktore zupelnie zbily mnie z tropu, bo gdyby tylko zadzwonil to zrozumialabym,ze to koniec, no ale te smsy z caluskami. od tamtej pory sie nie odzywal .

Gość anka 755
w sumie to tez mam bliskiego przyjaciela , jak sie odzywa to potrafi nawet codziennie , a znowu od 3 tyg. cisza , nawet na sms nie odpisał , wiec postawilam sprawe w koncu jasno zadając proste pytanie " czego oczekujesz ?" to bylo kilka dni temu , do tej pory nie dostałam odpowiedzi..

Gość oszukana_84
mam nadzieje, ze nie mam racji ale... moze chcial tylko sprawdzic, czy bedziesz chciala sie z nim umowic, dowartosciowac samego siebie? jezeli nie znasz go zbyt dobrze, to nie wiesz, czy on moze kogos ma. niestety czesto tak bywa:/

Gość miss diorr
Tak wiec to troche dziwne, nie wiem czy kogos ma czy nie. w stosunku do mnie zawsze zachowywal sie inaczej, dawal do zrozumienia,ze to cos wiecej. Zaprosil na kolacje a teraz cisza..?

Gość no dziwne
dziwny kolo