Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzytacIsieUczycPajace

bez pieniędzy nie ma niczego... miłości, sexu, wyglądu, zdrowia.. niczego

Polecane posty

kurwa śmieszy mnie to a jednoczesnie wręcz wkurwia kiedy jakis pajac albo co lepsze jakas idiotka próbuje wmówic światu że dla niej pieniądze się nie liczą :):):) to jest największy żart tego wieku.. bo prawda jest taka, że każdy pragnie mamony a bez niej NIE MA KURWA NICZEGO i nawet takie rzeczy które POZORNIE nie mają wpływu na hajs typu: miłośc, wygląd czy zdrowie... są BARDZO UZALEZNIONE OD PIENIEDZY bo prawda jest taka, że obecnie żadna kobieta się z Toba nie zwiąże jeśli nie zarabiasz pieniędzy... co za tym idzie sexu też nie będziesz miał. potem kolejna sprawa... wygląd, bez kasy go nie masz, nie oszukujmy się.. dzisiaj wygląd to 90% praca nad sobą + kasa... czyli, siłownie, suplementy, dobre jedzenie, dobre ubrania itp.. to wszystko kosztuję.. a jeśli nie masz kasy to wyglądasz jak kurwa żul no i zdrowie to chyba oczywiste.. masz kontuzje, kupujesz różne rzeczy, idziesz do lekarza-leczysz się, nie wspominajac juz o powaznych operacjach.... sprawa jest prosta, najważniejszą rzeczą w zyciu SA PIENIADZE, BEZ NICH KURWA NIE MA NIC!! wiec jak jeszcze raz przeczytam jak jakas idiotka napisze, że dla niej hajs się nie liczy to chyba ją zajebe :)

Gość voi voila.
haha a ty biedak ? Haha dla mnie kasa jest wazna, nie spojrzalabym na biedaka jak ty. Mam dobre ciuchy Made in Italy a nie chinszczyzne z poliestru. Wlasne dobre auto,dobra prace. Po co komu taka ciota jak ty? Biedna,brzydka hahaha smiechu warte haha

Gość jadgvajvgad
No i co? To wypierdalaj do roboty ćwoku

Gość szz
to niestety prawda. Miłośc co prawda jest mozliwa bez pieniędzy ale utrzymac jest ją trudno bo np nie mozna sobie pozwolic na wspolne wyjazdy,kino, romantyczne kolacje w restauracji, prezent na rocznice. Nawet slub to duzy wydatek. Co do seksu to tez odpada jesli nie ma sie pieniędzy na zabezpieczenie.

a kto mówi ze ja piedal jebane cioty? ja tylko przedstawilem wam prawde, tanie szmaty...

Gość mgvkg
ale pieniądze też szczęścia nie dają. Nie masz gwarancji na miłość (no sex za kasę oczywiscie możesz mieć tylko nie wiem czy o to ci chodzi). Wygląd? Znam wiele kasiastych ludzi którym nawet kasa nie pomoże. Zdrowie owszem może pomóc Ale tobie pewnie chodzi o to co na zachdzie jest normalne. GODZIWE ZAROBKI. To że jak masz pracę to co starcza spokojnie do pierwszego, bez zaciskania pasa, jakies fajne wakacjie itp.

pieniądze szczęścia nie dają, ale bardzo ułatwiają bycie nieszcześliwym ;-) a poważnie biednym na pewno pieniądze szczęście dają, a dla pozostałych się liczą, chociaż go nie gwarantują

Najlepszym przykładem tego, że dzięki pieniądzom ma się również wygląd jest DODA... ona kiedy jeszcze nie była sławna i zaczynała brac udział w programie Bar na polsacie była brzydka, gruba i ogólnie wyglądała jak taka lampucera ze wsi... no a teraz? chyba nie ma faceta który nie chciał by jej wyruchac :) zresztą dosyc często się widzi np bogate (tzn. pewnie ich faceci sa bogaci.. ale dzięki temu również i one) dojrzałe kobiety koło 40stki.. zadbane tak , że nie jeden 20 latek o nich fantazjuję... wszystko dzięki pieniądzom, ponieważ ma zajebiste ubranie, zajebistą fryzure, piękną cere dzięki różnym kremom, opalenizna itp... a jak się pojedzie np na jakieś biedniejsze osiedle gdzie ludzie mieszkają w jakiś kamienicach i widzi się jakąś 20 letnia lampucere to aż się żal robi taki pasztet.. i oczywiscie pasztet nie dlatego, że taka się urodziła, tylko dlatego, że nie ma pieniedzy

Gość kissmeee
a moj facet nie ma nawet grosza..biedny jak mysz a ja go kocham..za dobre serce,oddanei i pomoc..i to ja mu kupuje czasami cos fajnego:)zasluguje na to..on sie odwdziecza inaczej:)

Gość mgvkg
wiesz ile te kobiety z klasą i kasa poświęcają na to czasu i potu? To nie jest tyko kwestia pieniędzy, owszem moga sobie wstrzyknać to i owo, to sa godziny spędzone w siłowni, diety itd. a do tego nie trzeba kasy

na siłownie i diete nie potrzeba kasy? a to ciekawe buahahah prosze podaj mi adres gdzie mozna za free pocwiczyc i podaj mi sklep gdzie za free daja jedznie, please!!!