Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamandra

Tusk namawia do rodzenia dzieci

Polecane posty

Gość kalamandra

Dziś Tusk przekonywał z żonką, że warto mieć dzieci. Jak zwykle mydlenie oczu i stwarzanie pozorów raju. Sam się mnóż, nas nie stać na loty do domu za 6 mln ani na nic nas nie stać ! Ja mam 32 lata i nie stać mnie na dzieci. Jak dojdzie podatek katastralny to już nawet na wakacje nie pojadę. Zarabiam w miarę (nie na dobrej posadce tylko dorabiam gdzie mogę), ale opłaty mnie niszczą, życie jest droższe.

Gość jak metal moze przyniesc
Donald Tusk w wywiadzie dla "Faktu": PiS może wygrać te wybory

Gość chyba jednak pracuje..........
pan prezes też namawia, mimo iż sam nikogo nie spłodził. Pan premier ma 2, więc chyba wie co mówi.. A ty nie przesadzaj, naszych rodziców też nie było stać na nic, a jednak nas mieli :)

Gość :)))....
Aktualnie polska ma ujemny przyrost naturalny CO OZNACZA że nasze dzieci emerytury w ogóle mogą nie dostawać gdyż nie będzie miał kto na nie pracować...

Od 2011 podatek VAT wzrasta do 23 procent. Przełoży się to na wzrost cen wielu produktów codziennego użytku. Najbardziej odczują to mniej zamożni obywatele. Ministerstwo Finansów zadecydowało, że od stycznia przyszłego roku wzrośnie podatek VAT na cukier z 7% na 8 %. Sprawiedliwe państwo bierze pod opiekę zawsze najsłabszych, nigdy najsilniejszych. Expose premiera Donalda Tuska, 23 listopada 2007 r. Od 2010 roku zmniejszono zasiłek pogrzebowy z 6 tys. 395,7 zł do 4 tys. zł. Państwo, które żyje na kredyt nie będzie dla obywateli godne zaufania () Dług publiczny nie może narastać w takim tempie, jak do tej pory. Expose premiera Donalda Tuska, 23 listopada 2007 r. Według szacunków Ministerstwa Finansów dług publiczny w 2010 roku ok. 783 mld zł.

Gość jeśli temat emerytur
kogokolwiek zachęcił do postarania się o dziecko, to chętnie poznam tę osobę. Może to pomysł na Rozmowy w toku? O kobietach, które zaszły w ciążę, gdyż martwią się o system emerytalny za 50 lat :)

nasze państwo starzeje się bardzo szybko i diametralnie, jeśli przeciętna para nie spłodzi MINIMUM 3 dzieci - za te 60 lat kwota jaką emeryci będą dostawać równać się będzie 0, niestety

ależ wy mnie śpieszycie :) jeśli chcesz żeby twoje dziecko gdy osiągnie 50 lat było menelem mieszkającym pod mostem to gratuluję wrażliwości i umysłu

Gość hahhih
a kto ma przekonywać? ten kryptopedał na psychotropach mieszkajacy ze schorowana matką i kotem? :D

pis to nie tylko Kaczyński ale też i młodzi ludzie

Gość jeśli temat emerytur
Mimo to nie znam ani jednej mamy, która urodziła motywowana troską o ZUS. Może Ty jesteś taką mamą? Ile lat ma najmłodsze z Twojej trójki?

Gość hhhhuuuuyy
Tuska na stos Polaczki tępaczki!! nienawidzę tego narodu.

Gość poszkodowanadziurt
motywowana ? :D na razie mam syna 3 lata i syna jeszcze w brzuchu, ale NA RAZIE mam 25 lat, widzę jednak że nikomu się nie zbiera na rodzenie, oczywiście poczekajcie do 40, a na wywiadówki niech prababcie chodzą

Gość a co powiesz jeżeli
twój syn będzie zarabiać 1000 tysiąc złotych i głosić na kafe objawienia,że baby lecą na kasę,i on tych kurew nienawidzi,wiesz,że w obecnej rzeczywistości ma na to dużą szansę.

Gość maria magdalena 01
Widzieliście na PolSat rozmowę z Marcinkiewiczem ? Marcinkiewicz mówi, że prawdopodobnie PiS wygra a dziennikarka do niego "jak to możliwe, że straszenie PiSem nic nie dało ?" Dobre co ? :) A kto widział dziś Tuska ? Było spokojnie bo chodził po lesie he he ;) żona w błocie ;)

Gość podnieca mnie Palikot
ale co on namawia żeby z nim teges czy jak czy żeby z byle kim rodzić ?

Gość babuella
up

Gość romantyyczka
a dlaczego jego Kasia nie ma jeszcze gromadki dzieci???