Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoteraz?23

Chlopak mnie zaliczyl i zostawil

Polecane posty

Gość icoteraz?23

czuje sie fatalnie :(

Gość no jak nie ;)
a to dziwne...to on powinien czuc sie fatalnie.. nie martw sie jak sobie kiedys uswiadomi co zrobil zyc mu sie odechce

Gość no jak nie ;)
"a byłaś dziewicą przed tym zaliczeniem?" no bo to dla facetów najwazniejsze :) nie liczysz sie ty ani twój charakter, osobowosc tylko to czy ktos zapchał juz w twoja dziure czy nie... załosne na maksa.... tak smiesze ze szok...faceci to debile jak nic

Gość no jak nie ;)
"a byłaś dziewicą przed tym zaliczeniem?" JAK BYŁAS DZIEWICA I DLATEGO CIE ZALICZYŁ I ZOSTAWIŁ nie masz sie co martwic .....juz masz za soba pierwszy raz :P ;) to jedno a drugie to to ze juz wiekszego debila nie spotkasz bo ci spaczeni dewiancji tylko za dziewicami lataj....fe fe fe fe fe taki skreslony u mnie do nastepnych 2 milionów wcielen ...oblech

Gość offerma ale bzdury
Jak to nie zmieniło. Facet zakpił z jej uczuć. Potraktował jak nie powiem. Coś takiego powinno być karalne nie powiem jak. Z dziewicą tyle gorzej że pozostaje niechęć do seksu na dłużej

Gość no jak nie ;)
"nie liczysz sie ty ani twój charakter, osobowosc tylko to czy ktos zapchał juz w twoja dziure czy nie..." a jak sam wyruchał w miedzy czasie z 20 lasek to odpowiedz "one nic dla mnie nie znaczyły" maja nas uspokoji i usatysfakcjonowac a wystarczy ze miałas jednego przed nim to juz odrazu kurwa... no idioci maskakryczni, debile i feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale oblesne feeeeeeeeeeeeee