Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m-i-s-k-a-a-a-a

Ciąża?

Polecane posty

witam, jestem pewna, że takich tematów jest tu mnóstwo, jednak szczerze mówiąc nie chce mi się ich szukać, skoro tak łatwo można założyć nowy taki sam temat ;)) Mianowicie stresuje mnie cały czas jedna rzecz. W 4 dniu miesiączki kochałam się ze swoim chłopakiem ... dzisiaj jest 26 dzień cyklu, czuję się podejrzanie źle. WYDAJE MI się, że kręci mi się delikatnie w głowie, mam dość spory brzuch (jakbym zjadła niewiadomo ile), nie czuję się ogólnie za duzo, czasem mnie mdli. Biorę regularnie tabletki, każda zaczynam od 6 dnia cyklu. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że po 22 dniach jest się w stanie wykryć ciaze? Od razu powiem, że po 10 dniach nie wytrzymałam i zrobiłam test - wynik negatywny. Nie wiem tylko jak mam teraz myslec, gdyz dzieciaczka raczej nie planujemy jeszcze ;) Proszę o odpowiedz osob, które maja o tym pojecie, tym ktorzy chca cos napisać byleby napisac od razu podziękuje ;))

Skoro bierzesz regularnie tabletki i robiłaś test, który wyszedł negatywny, to wszystko mówi, że nie jesteś w ciąży. A co do objawów - takie objawy które masz zwiastują następną miesiączkę, w organizmie zbiera się woda (stąd duży brzuch), więc po prostu poczekaj do okresu. Nie ma co panikować. Aha! I jeszcze jedno - podczas miesiączki może ryzyko jest mniejsze, ale można też zajść w ciążę. Więc nie ma co myśleć o tym, że okres nas zabezpiecza. A co do nowych wątków na forum - jakbyś przeczytała choć jeden taki temat, wpisała w google czego szukasz, szybciej byś się uspokoiła.

"Biorę regularnie tabletki, każda zaczynam od 6 dnia cyklu." Jakiego cyklu? Skoro bierzesz tabletki to jesteś zabezpieczona cały czasu, nawet w ciągu 7-dniowej przerwy. Tylko co to znaczy, że każde opakowanie zaczynasz od 6. dnia cyklu? :o

Gość Bite_me
Nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży. Przecież teraz niedługo będziesz miała następne krwawienie z odstawienia, a ja np. zawsze mam wtedy powiększony brzuch. Zawroty głowy możesz mieć z innego powodu, choćby spowodowane siłą autosugestii, jeśli dopatrujesz się ciąży, a jej nie chcesz.

Gość tabletki24
Polecam!!! Polecam strone tabletki-poronne - Strona startowa. tabletki-poronne.pl.tl 100% dyskrecja. Wszelkie pytania i watpliwosci prosze kierowac pod adres mailowy tablteki.aborcyjne@gmail.com Jestesmy do Panstwa dyspozycji 24/7 :)