Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się oszuukana

Odebrano mi rolę w przedstawieniu!!!

Polecane posty

Gość czuję się oszuukana

Chodze do liceum i u nas się organizuje takie dni teatralne. Bardzo się w to zaangażowałam, napisałam praktycznie cały scenariusz sama, chciałam też zagrać w tym przedstawieniu, ale dzisiaj nauczycielka stwierdziła, że to musi być ktoś inny, bo się nie nadaję, gdyż mam wadę wymowy i źle wymawiam "r". Wiecie jak się poczułam? Po prostu strasznie i później się okazało, że moja koleżanka dostałą tę rolę :( Płaczę ciągle, bo to jest okropne, że tyle mojej pracy poszło, a nic z tego nie będę miała

Gość a ja wiem dużo
nie lubią cię

Gość po co to wszystko?
mnie wyjebali z tego świata, miło nie?

Gość precz z PO
mnie wyp....lili z PiS u

Gość czuję się oszuukana
no dobrze, ale to nie jest jakaś straszna wada, poza tym, dlaczego mi to zrobili? napracowałam się, a oni przyszli na gotowe :O Przykro mi jest strasznie...

Moja droga, takie są zasady. Może nie masz zdolności aktorskich? To, że się napracowałaś nie znaczy, że jesteś najlepsza kandydatką do tej roli. Jakbyś miała położyć całą sztukę, to chyba lepiej, że nie zagrasz, nie?

Gość czuję się oszuukana
jejku, ale to tylko przedstawienie w szkole, a zdolności aktorskie mam jakieś, bo często mnie brali do przedstawień, dopiero ta babka z liceum mnie ciągle wywala, i daje na moje miejsce swoją siostrzenicę (moją koleżankę). Ja nie wiem, ale podejrzewam, że to "r", to jakaś wymówka głupia, bo ona stwierdziła, że to jest "r zanikające", więc wymaawiam je normalnie, nie wiem oco chodzi z tym zanikającym.

Jak byłam młodsza, to grałam w teatrze młodzieżowym. Nie można było mieć najmniejszej wady wymowy. Też wiele razy narobiłam się jak wół, a nigdy głównej roli nie dostałam - zawsze był ktoś lepszy. W prawdziwym życiu też tak jest i trzeba się nauczyć znosić porażki. Nie ma nad czym płakać.

Gość czuję się oszuukana
trochę już się z tym pogodziłam, ale to przecież niesprawiedliwe! Tyle mojej pracy, zrobiłam całą tą postać, napisałam dialogi i ona została mi odebrana. I teraz ktoś inny będzie się dobrze bawić, a ja nic nie dostanę

Gość czuję się oszuukana
Ok, tylko ja już zdążyłam się z tą nauczycielką pokłócić oraz z dwiema koleżankami, nie wiem, jak ja jutro pójdę do szkoły :O

Gość a ja mysle ze
autorko ok to niesprawiedliwe, ale mam nadzieje ze nie myslisz o karierze aktorskiej ?

Gość czuję się oszuukana
nie, nie myślę o karierze aktorskiej, ale marzę o zagraniu przed szkołą. Chyba mam do tego prawo? :(

Gość edgtryrgewq
jeśli faktycznie masz wade wymowy, idź do logopedy, mimo że nie jesteś małym dzieckiem taka pomoc ci sie należy i sporo uzyskasz ćwiczac w domu pod kierunkiem specjalisty, spytaj do której poradni psycholog-pedagog nalezy twoja szkoła(jest rejonizacja) i sie zgłoś, moze ci sie przyda na przyszłość,

Gość a ja mysle ze
pracuje w poradni psychologiczno-pedagogicznej i owszem autorce nalezy sie konsultacja u logopedy (darmowa oczywiscie do etapu szkoły średniej), inna sprawa to taka, ze logopeda juz jej pewnie nie pomoze bo jest za pozno.