Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makijażperfekcyjny

IDĘ DO PRACY OD 3.10... ZA MARNE GORSZE, ALE IDĘ

Polecane posty

Gość makijażperfekcyjny

do tej pory spałam do południa, obijałam się, cięzko wam się było przestawic??:)

Gość jakis czarny tu mam
cizeko by mi bylo przestawic sie do lenistwa bo odkad pamietam to pracuje

Gość makijażperfekcyjny
jest satysfakcja że się ma swoje pieniądze i możesz z nimi zrobic co zechcesz?:)

Gość makijażperfekcyjny
za 1000zł/msc w pukncie ksero 8h dziennie. 5dni w tyg. 20lat.

Gość jakis czarny tu mam
ja pracuje 7 dni w tygodniu po 10-12 godzin i zyje jak sie dobrze zorganizujesz to bedziesz miala czas na wszystko

Gość ptasiek nastroszony
1000zł to mało? jak bedziesz oszczędna to jeszcze wygenerujesz trochę kasy na to by wziąć kredyt na depilator z ukf w euro-agd

Gość pablichoman
troche malo tej kasy. Ja juz wole cos porobic i dostac1500-1700 niz stac tyle godzin za tysiaka.

Gość makijażperfekcyjny
no i mam szkołę co 2 tyg sb i ndz. czyli zostaną mi 2 weekendy wolne... a tak to miałam 7 dni w tyg . 24.h wolne :D ciezko bedzie, ale ciesze sie, ze cos sie ruszyło:p

Gość pozdrawiam tomek
moze cie niepociesze ale powiem ci ze zarabiam około 8 tys na reke. i wszystko wskazuje na to ze od 1 pazdziernika wszystko wroci do normy i bede zarabiał jak w marcu czyli około 18 tys na reke.

Gość plmpoiki
wy wszyscy którzy narzekacie na prace ciesz sie ze ja masz !!!!! od pniedziałku do piatku i weekendy wolne tylko pozazdrościc . wiekszośc prac obejmuje niedziele soboty i praca do 22 :( a ty nazekasz i to za taką sama prace pocałuj sie w dupe i nie zjmuj miejsca ludziom którzy by tak chcieli pracować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość makijażperfekcyjny
POZAZDROŚCIC kazdy by tak chciał ale póki co pozostaje mi się cieszyc tym co mam.. moze kiedyś coś osiągnę..

Gość pablichoman
ja tam wole cos porobic ,pokrecic sie ,Pracuje na magazynie. Kiedys mialem taka pracę w bezruchu to myslalem ze kurwicy dostane .Na poczatki sie cieszysz ale pozniej nie wiesz co masz ze soba zrobic bo czas wolno plynie. Wiec sie tak nie ciesz

Gość makijażperfekcyjny
to nie jest punkt ksero, gdzie raz na 5 h przyjdzie klient skserowac dokument, tylko jest masa zlecen,szef mówił ze uczysz sie cały czas obsługi óznych maszyn itd, nie ma chwili wolnej, sprzata sie tam, myje maszyny, segreguje, realizuje zlecenia, roboty na pełne 8 h...

Gość jakis czarny tu mam
sama sobie tyle narzucam:)nie musze tyle pracowac ale wtedy i mniejsza bylaby pensja niestety

Gość do czarnego nicka
A ile zarabiasz?:P

Gość pozdrawiam tomek
a jak dzisiaj wygram w jebanego oszukanczego totka ktorego skresliłem za 3 pln to rzucam swoja prace odpoczywam pare latek i ide gdzies do pracy z nudow, np. kierowca autobusu , magazynier. to by były jaja zakby magazynier przyjezdzal do pracy autem za 600 tys.

Gość makijażperfekcyjny
tomek moze masz kase, ale nie masz klasy pozdrawiam teraz ciebie ja. 🖐️