Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fafa rafa

Bezsennosc - juz dalej nie moge!

Polecane posty

Go艣膰 fafa rafa

Nie moge spac od grudnia. Bywaja dni, kiedy spie calkiem znosnie, ale bywaja tez takie, kiedy nie moge zasnac, lub budze sie w srodku nocy. Lekarka porobila badania krwi, ktore nie wykazaly niczego, a sama stwierdzila, ze mam po prostu depresje. Moze miala racje, chociaz ja myslalam, ze moje zdenerwowanie, podminowanie to wynik braku snu i zmeczenia. Ostatnio jest coraz gorzej. Dzis nie zasnelam az do 5 rano, po 7 obudzil mnie maz, bo wybieral sie do pracy, potem pare telefonow i juz nie moglam zasnac. Glowa mnie dzisiaj boli, cialo mi dretwieje, rece sie trzesa, czuje sie, jakbym wypila pare kaw, a tak nie jest (nie pijam kawy w ogole). Wczoraj, mimo niewyspania, czulam sie pelna energii, jakbym byla na prochach. Co to moze byc? Cisnienie? Jakas choroba?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 piotr260..
moze masz jakis problem ktory nie daje Ci spokoju??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marianna pe*
ee, masz klimakterium i zawracasz dup臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mialam podobnie i zaczelam
brac leki od psychiatry (antydepresyjne niby na poprawienie nastroju), co z kolei spowoda艂o odwrotny skutek - moglam przespac cala dobe, trudno bylo mi sie obudzic i w ciagu dnia tez padalam spac, a ja od lat nigdy w dfzien nie usnielam, a w nocy z problemami ogromnymi. Leki bralam 3 miesiace, a po odstawieniu ciagla sennosc minela, a bezsennosc poki co nie wrocila (juz pol roku).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysterious lady
ja mam 18 lat i mia艂am taki problem przez p贸艂 roku nie mog艂am zasn膮c i nic nie pomaga艂o ani tabletki ani nic a teraz 艣wietnie si臋 wysypiam problemem by艂 nieodpowiedni stan elektrolit贸w mia艂am za ma艂o 偶elaza magnezu i potasu po p贸艂 toku za偶ywania tabletek uzupe艂niaj膮cych jest super ale robie co 3 mies wci膮偶 badania na ich poziom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysterious lady
a chcia艂am doda膰 偶e niedob贸r magnezu i potasu powoduje r贸wnie偶 depresj臋 a lekarze to zazwyczaj nie potrafi膮 znalesc nawet naj艂atwiejszej przyczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fafa rafa
dziekuje. :) Od paru dni biore magnez, bo tez przeczytalam, ze moze powodowac depresje i bezsennosc - od dwoch miesiecy skacze mi powieka, wiec stwierdzilam, ze to bankowo niedobor magnezu. Biore rowinez zestaw witamin B, oprocz tego Euthyrox i antydepresant. Kupilam tez melatonine, ale juz sama nie wiem, czy ja brac, w koncu tyle lekow codziennie lykam. Dzis zamierzam polknac leki nasenne na recepte, bo juz nie wyrabiam.

Udost臋pnij ten post