Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prx

Moje 18-ste urodziny, doradźcie

Polecane posty

Gość prx

Witam drogie Panie ;) za ponad miesiąc są moje 18-ste urodziny. Impreza będzie w klimacie balu, czyli galowe stroje, a ja chciałabym mieć koronę na głowie. Będzie 30 osób, impreza na sali, wynajęty DJ. Chciałabym żeby wszyscy zapamiętali tą imprezę, żeby była wyjątkowa ^^ z tej okazji wymyśliłam wejście na całą imprezę, czyli goście będą czekać w sali o godzinie 17.00, ja przyjadę na miejsce o godz. 17.10, dam znać DJ'owi kiedy już będę pod drzwiami, wtedy on ma powiedzieć do mikrofonu coś takiego 'powitajmy wielkimi brawami rodziców solenizatki, w końcu dzięki im ta impreza' następnie 'powitajmy rodziców chrzestnych' a na koniec 'wznieśmy toast i powitajmy głośnym sto lat królową balu osiemnastej jesieni' - i wtedy ja wchodzę po czerwonym dywanie, rodzice stoją i czekają na mnie przed wyjściem. Po zakończeniu '100 lat' rodzice wręczają mi i mówią 'alkohol do legalnego picia, papierosy do legalnego palenia i prezerwatywy do legalnego sexu' - z tymi prezentami sami wymyślili ;P po całej scence witam się z gośćmi itp. dodam jeszcze, że przed całym wejściem nikt mnie nie będzie widział. Podoba Wam się? Czy to nie przesada? Doradźcie mi, z góry dzięki ;*

Gość mzm nowy dowód
chyba jubilatki :O

Gość fifa rafa
zaproś jeszcze Mtv i będzie git

Gość dadiduda :)
hahahahaha chyba za dużo MTV się naoglądałaś hahahaha

a co do szkoły się nie wybierasz jutro ?

Gość prx
Tsa, spodziewałam się takich odpowiedzi. W końcu dla Was urodziny to nic wyjątkowego tylko obskakiwanie gości i serwowanie im bigosu od babci na przystawkę ;/ Dadiduda - otóż nie wybieram się bo chodzę zaocznie do szkoły.

o to już technika robisz ?? no sory ale na 18 bym sie nie przebierala za ksiezniczke smieszne jest dto dla mnie ;]

Gość ciemnobiała
słuchaj jak masz okazję zaszaleć w ten dzień to dawaj. Jeżeli sama uważasz, że to przesada to przemyśl to jeszcze raz, a jak nie to spoko. To Tobie ma się podobać impraza i tyle. Ja miała skromną osiemnastkę ale była super, bo to ja byłam gwiazdą i tak też ma być w Twoim przypadku. Balet na całego!!!

Gość prx
Ale to nie mają być zwykłe urodziny. O to mi chodzi żeby było z humorem i inaczej.. P.S. Nie technika, tylko do liceum chodzę, ale tu nie o tym mowa.

Liceum robisz zaocznie ? :( omg... wychodzę i nie wracam... Ps. Tumany są w śród nas :(

Gość ciemnobiała
jak masz kasę to może zatrudnij kogoś kto profesjonalenie zajmie się organizacją

Gość prx
Jedynie Ciemnobiała mądrej odpowiedzi udzieliła. Pytam bo nie wiem i chcę żebyście mi doradziły, a Wy od razu o MTV i się wyśmiewacie ;/

Gość prx
potem stary nasra mi na klate

Gość prx
a pies azoruś wyliże mi cipkę na oczach wszystkich mmmm

Gość ciemnobiała
kochana bo są ludzie i parapety. Jak ma być zhumoerk to może jeszcze jakieś zabawne konkursy z gadżetami do wygrania? Często jest kupa zabawy, wiesz Ty i goście musicie się fajnie bawić. A w dużym mieści emieszkasz?

Gość prx
Dadiduda - tak, do liceum chodzę zaocznie bo nie mam możliwości chodzić inaczej do szkoły, ale to nie Twoja sprawa i nie o tym mowa. Tuman to z Ciebie ;] jak można 'robić liceum' ? Masz rację, wychodź i nie wracaj ;]

Gość prx
w dzień pracuję jako prostytutka nie mam czasu na naukę i głupoty wolę opierdalać pały bogatym cwelom

Gość prx
Ciemnobiała - koło Krakowa, urodziny będą w Krakowie. Właśnie na tej imprezie będzie wodżirej, który to wszystko poprowadzi, rozmawiałam już z nim o tym i mówił że będą zabawy w takim stylu jak na weselach są ;)

Gość ciemnobiała
jestem niemytą suką

Gość Izabellaa0000
może być fajnie :) mogę wpaść?

Gość prx
smoku wawelskiemu też obciągnęłam

Gość prx
Wy.pierdalaj stąd prx nr 2, to forum dla normalnych ludzi, nie ze zboczeniem do wpie.rdalania się w cudzą rozmowę.

Gość Izabellaa0000
Ja bym tej korony nie zakładała. no ale to Twoje urodziny :)

Gość prx
Izabellaa0000 - pewnie, zapraszam ;)

Gość prx
w poplochu wsadzam se kabaczka w cipkę

Gość prx
kurew nie zapraszam spierdalaj

Gość prx
Izabellaa0000 - ok, dzięki za opinię, przemyślę jeszcze to wszystko jak radziła Ciemnobiała ;)

Gość Izabellaa0000
hehe, dzięki szkoda ,że mam kawałek :) też nie można za dużo przesadzać :) Widze ,że masz spoko rodziców hehe ;p "lajtowych"

Gość ciemnobiała
widzisz, bo ja widziałam już super imprezki np w specjalnych tramwajach, a potem mozna się prznieść do lokalu zawsze to ciekawa koncepcja. Jak będą zabawy to super :-) a korona dla królowej balu czemu nie ? ;-)