Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only truth

czy uważacie że powinno uprawiać się sex dopiero po ślubie??

Polecane posty

Gość only truth

to interesujące co inni myślą o tym

Gość only truth
a kto ci powiedział że ja sypiam z kimś mądralo??!!nie dotarło do móżdżka że to tylko pytanie

Gość zyciejestdziwne
jak by tak bylo to bym pewnie do konca zycia dziewica byla teraz malo kto mysli o slubie takie czasy

Gość only truth
mam pytanie do zyciejestdziwne nie chce wdawac sie w pyskówy tylko poprostu pytam ty nie chcesz wyjść za mąż??uważasz że coś zmieniło by się bardzo??

Gość roman aka marian
To w sumie podejście katolickie, ale jeśli bez tego ktoś tak chce to czemu nie jego sprawa. Tyle, że ile ludzi tyle opinii.

Gość zyciejestdziwne
ja oczywiscie ze chce nawet pragne miec dzieci.chodzi o to ze slub sie bierze dopiero po kilku latach zwiazku ktory facet by wytrzymal kilka lat bez seksu?sa tez kobiety ktorym tez by to na reke nie bylo.czasy sie zmienily malo ktory facet chce brac slub z ledwo zapoznana kobieta chyba ze jest wpadka.zeby wziasc slub trzeba byc pewnym w 100 procentach ze to wlasnie ta osoba a co za tym idzie trzeba ja dobrze poznac a na to potrzeba sporo czasu.slub jest decyzja na cale zycie wiec nie ma sensu sie z nim spieszyc

Gość only truth
a jesli moge zapytac ile bylas najdluzej w zwiazku

Gość zyciejestdziwne
jest jeden facet z ktorym wziela bym slub nawet jutro

Gość zyciejestdziwne
ponad 3 lata a dlaczego pytasz?

Gość only truth
poprostu chciałam wiedziec ile najdluzej z kkims bylas bo to ważne jesli gadamy na taki temat

Gość zyciejestdziwne
z czego 2 lata mieszkalismy razem.pol roku temu byly zareczyny a slub planowany na 2012 rok

Gość only truth
wow no to jednak nie jest tak jak mówisz ze w tych czasach nikt nie mysli o slubie

Gość zyciejestdziwne
jestem tez zdania ze dobrze jest najpierw zamieszkac razem a potem myslec o slubie inaczej pozniej wychodza nie porozumienia i malzenstwo sie rozpada.

Gość only truth
hmmmm chyba cos w tym jest, nie wiem czy dobrze pamietam ale to twój był temat o panie X??

Gość zyciejestdziwne
zwiazek i tak sie rozpadl tak ze to juz nie wazne.sa ludzie co mysla ale zazwyczaj jest tak ze albo bierze sie slub bo pojawia sie dziecko albo wogole sie o nim nie mysli.sam/sama zobacz ile jest samotnych matek albo ile kobiet sie zali ze facet nie mysli wogole o slubie ewentualnie singli z nie udanych zwiazkow po 30

Gość zyciejestdziwne
tak to moj temat byl

Gość only truth
ja mysle o slubie tylko ze moj facet nie chce sie ze mna ozenic, a ja chcialabym zaczac wkoncu uprawiac sex :(

Gość only truth
wiesz co to chyba w dużej mierze zależy też od tego jak bardzo kobieta jest ładna i jaki jest jej "status finansowy" no i oczywiście pozycja czasami mężczyźni chyba bzykają się z babkami a potem na żony wybierają takie ładne sexowne porządne

Gość only truth
02:40 to ktoś sie podszywa

Gość zyciejestdziwne
moze i tak.u nas to bylo tak ze ja bylam dziewica a on prawiczkiem.ja mialam prace on jej nie mial pozniej na odwrut a na koncu oboje pracowalismy.jestem atrakcyjna kobieta i on zawsze sie bal ze z innym pojde no i wkoncu odeszlam.ja mysle ze to wszystko zalerzy od tego ile w zwiazek sie wklada zeby bylo dobrze.ja wlozylam bardzo duzo w nasze wspolne zycie on niestety nie wiele do tego jeszcze mna poniewieral.wyobraz sobie ze w domu nie bylo cieplej wody przez pol roku a kazde meskie zadanie musialam ja robic.on mial gleboko w dupie caly dom i doszlam do wniosku ze z takim czlowiekiem nie ma przyszlosci nie wyobrazalam sobie miec np.z nim dziecka bo wiem ze to dziecko ucierpialo by tak samo jak ja w dziecinstwie

Gość ichhabegrubebabe
Oczywiscie, jedynie po slubie sex jest dozwolony. A co wy nie wiecie, przeciez wiara katolicka tak glosi. Jak sie puscisz przed slubem to cie ksiadz z ambony wyklnie i bedzie wstyd na cala wies.

Gość only truth
hmmm no to faktycznie dobrze zrobiłaś....w przeciwnym wypadku cale zycie musialabys wszystko robic a on by jeszcze mowil ze masz pretensje...