Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to strasznie smutne eeee

Dlaczego ludzie obrażają innych ,tylko dlatego że inaczej wyglądają ? To smutne

Polecane posty

Gość to strasznie smutne eeee

3 lata temu skończyłam szkole srednią , była u nas dziewczyna czarnoskóra ,pochodziła z Etopii, w Polsce mieszkała od urodzenia, znała doskonale polski, ale mimo to ciągle się z niej nabijali , wyszydzali ,dochodziło nawet do ataków fizycznych ,popychanie, szarpanie za włosy , nigdy by mi do głowy nie przyszło że 17-19 letni ludzie robią takie rzeczy :O Zmieniała szkoły od postawówki ,łącznie 5 razy , w każdej było to samo, nauczyciele też nie lepsi. Podobnie jest ,gdy ktoś ubierze się inaczej niż ''Wszyscy'' , ma inną fryzure itp , bezczelne komentowanie wyglądu w autobusach , pociągach , pokazywanie palcami ,głosne nabijanie się :O Moze mi to ktoś wyjaśnic? Może ja naprawdę jestem jakaś nienormalna? :O

Gość ja proponuje co innego haha
E tam , jak cos powiedzą na ciebie to napluj im w ryj :) Katole zawsze plują jadem na kazdego ,tylko nie na księzy tj . batmanów z mafii watykańskiej :classic_cool:

Gość pika86
Bo Polacy to naród chamów i prostaków taka jest prawda Irytuje ich wszystko co inne Świadczy to o pewnym ograniczeniu niestety Oczywiście nie wszyscy tacy są I wbrew pozorom ludzie ze wsi są bardziej tolerancyjni Znam chłopaka (chińczyk) który dopiero po przeprowadzce na wieś znalazł spokój Ma tu przyjaciół, pracuje i jest szczęśliwy W mieście nie było mu łatwo Więc nabijanie się z wioskowych ludzi to też lekka przesada Więcej tam życzliwych mądrych ludzi niż w miastach

Gość pika86
O właśnie - o kultutze i poziomie inteligencji narodu świadczą wpisy powyżej...

Gość pika86
żąl dupę ściska....przynajmiej łacina podwórkowa na wysokim poziomie:P

Gość exxxon.m
pika86 - u mnie na uczelni był Wietnamczyk ,ale przeniósł się na uczelnie do Niemiec, bo tutaj mu życ nie dawali, ot taka polska otwartość . Uczelnie zabiegają o obcokrajowców a jak przyjdzie co do czego ,to mają ich w d...upie, ważne zeby płacili kasee. Miłego dnia.

Gość pika86
Studia skończyłam 2 lata temu - to Ty marsz do szkoły - podszkolić się z kultury:P

"u mnie na uczelni był Wietnamczyk ,ale przeniósł się na uczelnie do Niemiec, bo tutaj mu życ nie dawali, ot taka polska otwartość ." To co to była za uczelnia? U mnie nigdy czegoś takiego nie było. Nigdy.

Gość łoooooooołłłl
Im nawet szkoła juz nie pomoże , obecnie młodziez to imbecyle którym w głowie tylko Iphony, ruchanie ,wódka i kasiora 🖐️

Gość łoooooooołłłl
Rucham się z wykładowcami !

Gość pika86
No niestety Taka teraz młodzież że szkoda gadać

Gość pika86
Ja tez dawałam dupy na uczelni , dlatego zdałam. Wszystkie tak robią

Gość pika86
Podszywanie się pod czyjś nick to bardzo fajna zabawa nie? Aleś Ty mądry

Gość emaptyczny do kwadratu
Podszywanie się pod czyjś nick to bardzo fajna zabawa nie? Aleś Ty mądry a potrafisz zalozyc czarny nick?

Gość łoooooooołłłl
tak tak podszywie, skonczysz podstawówke dorosniesz to bedziesz mogł/mogla walic sie z wykładowcami ,droga wolna :D Oh jaki wysoki poziom wypowiedzi na tym forum haha

Gość pika86
Kiedys na takie fora wchodzili ludzie ktorzy naprawde chcieli madrze popisac Teraz zasrancy zamiast do szkoly bawia sie w ekspertów podkreslajac tylko swoj poziom inteligencji

Gość Beliara
mówiłam WYPIERDALAC WON ,won do murzynow !!

Gość pika86
Beliara a ty co tu robisz w takim razie??

Gość Beliara
SPIERDALAC !!!!!!!!! WON DO BUSZU WON WON WON !!!!

empatyczny do kwadratu "chcesz o tym porozmawiac?" Niet, proponuję abyś sobie 'upnął' swój topik. Znowu ci opadł. :) Btw gdzie twoja czujność?