Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Aaa i cc może juz być po skończonym 37 tyg. Nam się skończył 31. No i w czwartek kupiliśmy wózek 2 w 1 i nosidełko osobno. Kochane wszystkim z Was życzę takich zakupów jak najszybciej. Trzeba wierzyć że się uda!!! Catarina wiesz ze w szpitalu w Bytomiu podczas cc mąż może być obok Ciebie i po "urodzeniu" dziesiątka to on jako pierwszy dostaje je. Najlepiej żeby miał koszule odpinana i na klatkę dają mu maleństwo- kanguruje:)

Malami ja mialam przed 2 transwerem 2 wizyty tylko a potem juz podejscie. To chyba tez zalezy jakie jest endo bo mi dr M mowil że ladne i mozemy juz podchodzic. Malinka dlaczego masz luteine? Ty ja bierzesz caly czas czy teraz dostalas?

Iwcia jak tylko zmieniła mi lutinus na Luteine to biore cały czas. Najpierw 2*200 potem 2*100 a teraz 2*50.

Oooo a ja nic nie biorę tylko witaminy tak od 15tc. Adamex kupiliscie?

Tak jak planowaliśmy Pajero Adamex taki jaśniejszy chyba kolor 88 L jak się nie mylę i fotelik maxi cossi cabriofix jeansowy w szare serduszka.

Sił tez planuje jutro do parku chorzowskiego się wybrać o ile pogoda dopisze; ) Dziewczyny jeśli chodzi o ten embryoglue to embriolog tłumaczył mi, że zwiększa szanse na ciąże o 50% i u mnie tak właśnie było - miałam go przy obu transferach - za pierwszym razem się udało za drugim nie :/ Malinka u nas w szpitalu tez tatusiowie kanguruja maleństwa na golej klacie - M był przerażony jak położyli mu kilku minutowe maleństwo , do tego dzidziulka darla się w niebogłosy i zostawili ich samych ;) Tylko nie wiem jak to wygląda przy cc. Fajnie Wam rośnie ta Wasza księżniczka :)

Nikita udanej zabawy na weselu:) Malinka u mnie w planach był ten sam wózek ale wyszło inaczej, a ten z Adamexa podobał mi się najbardziej. Malutka rośnie jak na drożdżach;) potem całą trójką chyba bedziemy rodzić prawie w tym samym czasie. Ty mialas jakies 2 tyg przede mną transwer a Catarina dzien lub 2 takze terminy zbliżone;) jeszcze zosienka jakos podobnie ma tylko cos jej ostatnio nie widać. Mnie nogi zaczynają boleć coraz bardziej.

Malisia przy porodzie naturalnym to o tym kangurowaniu słyszałam ale u nas w szpitalu przy cc nie może być męża a w Bytomiu tam gdzie chce rodzic może być obok i to jest super. Dzidzia u Tatusia...juz mnie to wzrusza. Iwcia pamiętam o kosztach naprawy Twojego autka i doskonale to rozumiem. My po remoncie tez kiepsko stoimy z kasą, dobrze że w maju mieliśmy nagrody wypłacone i nas to podratowalo no ale wózek kupili Dziadkowie. Jak tylko moi Rodzice dowiedzieli się ze nam się udało to od razu powiedzieli ze wózek od nich dostaniemy:) no więc my się skupiamy na reszcie;) a trochę tego jest.

ani_ani @ mam dostać na dniach dokładnie już sama niewiem bo po tych wszystkich stymulacjach mi się rozregulowało:) do środy myślę,że dostanę A ty kiedy zaczynasz stymulację?? To będzie dla nas gorący czerwiec:D

Az jestem ciekawa czy u mnie mąż bedzie mógł być na sali ze mna, musze zapytac bo bardzo bym chciała:) Malinka ja teraz tez sie dowiedzialam że wozek zasponsoruja moi rodzice:) troche za późno ale juz będę miała na łóżeczko i inne rzeczy, kurcze masa jest tego wszystkiego do kupienia;) nawet nie wiem od czego zacząć. U mnie jest o tyle dobrze że moge czasem liczyć na finansowe wsparcie ze strony moich rodzicow, na leki tez mi wiele razy pomogli bo bez tego nie wiem czy bym podołała finansowo. Kurcze juz bym chciała mieć malenstwo w domu. Już od 2 babek uslyszalam ze zgaga to na dlugie wlosy u dziecka.....boszeeeee;) a moj M akurat jest brunetem i ma dosyc dosyc zarost;) a ja na zdjeciach z chrztu mam czarne i prawie kucyka mozna by zrobić:)

Iwcia to chłopak będzie jak z obrazka z takimi włosami:) Juz Ci kiedyś pisałam ze jak czytam jak piszesz jak u Ciebie pewne sprawy wyglądają to tak jakbym to ja pisała no i z Rodzicami i pomocą znowu się pod tym podpisuje. U nas dokładnie taka sama sytuacja:) Ja planuje w najbliższym czasie kupić już większość rzeczy bo ten 37 tc skończy się 11.07. wiec lepiej być przygotowana. O ile pamiętam to Catarina juz cześć rzeczy ma, musimy popytać jak się pojawi;) Miłego dnia dziewczyny:)

Fifaszku gratulacje!!! Twój przypadek napawa mnie nadzieją, bo u mnie b.podobna sytuacja - też słabe wyniki M. i też identyczne przejścia w Invimedzie- łącznie z namawianiem do AID!! Czy chodziałś w Invi do Dr S?

Gość ani___ani
Malami ja dzis dostalam okres także jutro zaczynam stymulke ;) a Ty do transferu musisz brac jakis gonal czy cos czy normalnie na naturalnym cyklu sieto robi?

ani_ani to kciuki za piekny przrost jajeczek :-) Anka Skakanka najpierw pol roku do dr S, a na potrojne AID namawiala mnie DR K-P, jak widac dziewczyy moje kochane nawet z "kilku plemnikow w polu widzenia" moze byc i ciaza i mrozaczki :-)

Cześć dziewczyny, Malinka pamiętam że sytuacje mamy w wielu przypadkach podobne. Ja mam sporo ubranek, ale rzeczy typu smoczki, wanienka, kocyki itd dopiero w planach. Sytuacje z rodzicami mamy widzę podobne;) ciekawa jestem jak wygląda to z tesciowa bo u mnie totalne przeciwienstwo;) najlepiej jakby jej dawać wszystko. Fif jak samopoczucie? Dotarlo już że masz w brzusiu malenstwo? No albo dwa:) dziewczyny ktora teraz jest pierwsza w kolejce do punkcji?

Fif teraz będziesz czekała na każdą wizytę, najpierw żeby pęcherzyk ciążowy zobaczyć a potem kolejne etapy...powodzenia:) musi być dobrze! Iwcia teściowa to trudny temat, niby coś tam pomaga bo chce i na siłę wciska a potem wszystkim wkoło opowiada o tym. Ostatnio z M mieli mały zatarg i wszystko wypomniala wiec mamy postanowienie żeby nic już od nie nie brać. Całkowite przeciwieństwo moich Rodziców. Rita jak się czujesz?

Malinka to u Ciebie jest chociaż jakieś zainteresowanie bo my przez cale malzenstwo to ze strony mojej teściowej nie dostaliśmy nawet złotówki:) ale chyba wole to niż wypominki. Ciezki okaz mi się trafil no ale komus musiał;) moj M akurat ma maly kontakt ze swoją mamą bo wie jaka jest i ogolnie brak slow;) Fif cos kolo 23 dnia juz pecherzyk widac ale to tez zależy ponoc od bety itd. Bimbalka Ty kiedy bylas na pierwszej wizycie i juz bylo widac?

Fif zerknelam do starego kalendarza i w 18 dpt miałam wizytę bez usg bo mi się leki kończyły, potem za tydzień czyli w 25 dpt było usg i pęcherzyk ciążowy widoczny za kolejne 7 dni usg i akcja serca a potem za 10 dni serduszko i maleństwo juz miało 18,5 mm

Iwcia my po ostatnich akcjach tez mamy bardzo ograniczony kontakt, najgorsze jest to ze ona w ogóle nie czuje ze w tym stanie nie powinna mnie denerwować. Ona jest święta a cała reszta się na nią uwziela i jeszcze wygaduje bzdury...szkoda słów. Trzeba być szczęśliwym ze z naszej kobiecej strony w naszych związkach są fajni Rodzice:)

Fif a co z urlopkiem??? U mnie Chorwacje masz oczywiscie kategorycznie wstrzymana!:) ja juz tutaj wyskoczylam ze seoim pomysłem jazdy rowerem i dostałam opierdziel że ho ho ho;) takze nie ryxykuj bo teraz ja bede opierniczac:) dziewczyny pocieszcie mnie że któraś ma taką teściową jak ja;)

Ja miaalm taka jak ty, ale juz nie jest moja tesciowa :-) A co do urlopu to wlasnie dzis o tym mysle, ale...zobaczymy co powie lekarz. Nie mam poronien na koncie, w poprzedniej ciazy bylo wszytsko zupelnie ok, ale jak zabroni kategorycznie to bede myslala nad ziana miejsca na blizsze, bo na urlop musze jechac, inaczej moj T bedzie harowal jak wol, a ja bede siedziec w domu

Cześć Dziewczyny:) Ja akurat na Teściową nie mam co narzekać...gorzej z mamą...większy kontakt mam z teściową niż ze swoją matką...no ale cóż takie życie.... Ani_ani to super od jutra zaczynasz:):) a ja mam brać od 2 dc tabletki i wizytę mam mieć 9-10dc.... już się nie mogę doczekać tej @...dawno tak jej nie wyczekiwałam hihi ale już mnie brzuch zaczyna pobolewać więc sądzę,że to już tuż tuż:) To teraz grania i ani_ani szykują się do punkcji,ja do criotransferu...jeszcze któras??

I Iwcia, prosze tu na mnie nie krzyczec, bo ja nie moge sie w tym stanie stresowac ;-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować