Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szxzcxczxcz

Czy jest tu jakiś facet, mający dziewczynę o wzroście 157-160

Polecane posty

Gość szxzcxczxcz

Hmm? :)

Gość czerwona jarzębina
nie jestem facetem.mam 1.58cm.mąż 180.nie widze w tej róznicy wzrostu żadnego problemu...

Gość zuziii22
pewnie jest ich sporo bo też takich dziewczyn jest dużo, ja mam 164 akurat, jestem dziewczyną...

Gość ja mam 162,maz 186
jest dobrze:)

Gość ja mam 162,maz 186
moja kolezanka ma 155cm wzwostu,a jej narzeczony ponad 190 i zyja🖐️

Gość haks
157 -160 mm Interesujace

Gość haks
ale tak ogolnie to moim zdaniem miedzy partnerami nie powinno byc wiecej niz 15 cm roznicy .. Jesli dziewczyna siega facetowi do szyji to jest ok , ale jak do ramion , to dla mnie jest żałosne .

Gość haks
wogóle kolesie ktorzy szukają maja 190 a chodza z pannami 160 cm mają kompleksy Facet ktory ma 190 powinien miec panne 175-180 cm Takie 190 cm i 160 cm to wygląda jak ojciec z córką , a nie chłopak z dziewczyną..

Gość 344444444444
tak bo wszyscy szukaja partnerów po wzroscie tepe źdz..................

Gość ndjdjfugigkg
owszem, miałem miała 158 (ja 181) , śliczna z niej była kruszynka :)

Gość ja mam 175 cm wzrostu ważę 60
Podobno niektórzy faceci lubią takie filigranowe kobiety :) Mają wrażenie, że potrzebują ich opieki :) Z kolei część wysokich mężczyzn (w tym i mój TŻ) twierdzi, że z dziewczyną niższą o 2 głowy czuliby się jak z córką. Ja mam 1,75 i jestem najniższą (!) kobietą, z jaką umawiał się mój narzeczony (198)

Gość dupka jelenia
a ja mam 156 i co? mam szukac facetow 170 a dzieci odziedzicza wzrost po rodzicach i bede miala synow np 164? albo para w ktorej kazdy ma po 2 metry - to troche duzo i pewnie ciezko sie zyje, wiec lepiej zeby taki 2metrowiec byl z kims nizszym wlasnie dlatego powinny dobierac sie przeciwienstwa! zeby wyrownywac braki

Gość ndjdjfugigkg
"Podobno niektórzy faceci lubią takie filigranowe kobiety Mają wrażenie, że potrzebują ich opieki Z kolei część wysokich mężczyzn (w tym i mój TŻ) twierdzi, że z dziewczyną niższą o 2 głowy czuliby się jak z córką. Ja mam 1,75 i jestem najniższą (!) kobietą, z jaką umawiał się mój narzeczony (198)" fakt, takie malutkie delikatne kruszynki powodują że w wielu facetach budzi się automatycznie instynkt opiekuńczo-obronny. Choć wzrost nie jest głównym wyznacznikiem. Dla mnie ważne jest tylko by kobieta nie była wyższa ode mnie :classic_cool:

Widzę że są na świecie jednak porządni faceci:)Jak dla kogos wzrost ma takie znaczenie to niech sie póknie w zakuty łeb

Gość gość
Fakt sam mam 190cm wzrostu a w moim otoczeniu sa dziewczyny 150-160cm i faktycznie troche głupio to wygląda ale cóż , miłość nie wybiera i nie piszcie że facet wysoki musi mieć wysoką dziewczynę , nie , on nic nie musi

Gość pigmej
za wysoka jak dla mnie

Gość gość
Ojej wysocy faceci lubia drobne kobiety.A ze zenia sie czasem z wysokimi to dla otoczenia a nie dla siebie.Potem całe zycie marzą o drobnych zeby wziąc taką miniaturkę na rece...no taka prawda jest :-)

Gość jakaś 1334
Ja mam 168 a mój chłopak ma 199 jeżeli ktoś kogoś kocha to nie patrzy na wzrost

Ja mam trochę więcej niż te 160 cm, bo 165, ale mąż jest ode mnie aż o 35 cm wyższy. Zwykle i tak noszę szpilki, więc aż tak tego nie widać :)

Gość gość
Na pewno się jakiś znajdzie. Z tego, co czytałam kiedyś na http://womenshealth.pl to jest to przeciętny wzrost dla kobiety

Gość gość

Ja mam 158 i miałam kilku facetów 😉 Obecny ma 182