Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKasia

dietkujące osoby co gotujecie dzisiaj na obiad

Polecane posty

proponuje stworzyc temacuk w ktorym bedziemy wpisywac i dzielic sie przepisami na dietetyczne obiady. bez względu na to na jakich dietach jesteśmy. troche bez sensu jest gotowanie obiady dla rodzinki normalnego i dla mnie dietetycznego znajdźmy jakis złoty środek

Kurcze Kasiu czy Ty nie za szybko chudniesz? Jesz cos wogole? Ponoc zdrowo to 4kilo w miesiac... A ja dzis jem rybke i ziemniaczki:)

to u mnie tak mniejwiecej wychodzi:) 4 - 4,5 w miesiąc a rybjke to jakas duszona, pieczona? bo ja na diecie nie smaże, no i ziemniaki tez wyeliminowałam calkiem

Gość niecierpię stać w kuchni i got
ować całymi godzinami, u mnie jedzenie musi być zdrowe i proste, bo wiadomo, że im prostsze jedzenie i mniej gotowane tym lepiej i zdrowiej. Ja dziś mam kukurydzę i garśc namoczonych od wczoraj migdałów

Gość ja wiem na pewno wiem
ja jak sie odchudzalam, to tez mi zlecialo od razu kilka kg w niecaly miesiac, a pozniej juz utrzymalam wage i nic mi nie jest, wazne tylko zeby sie nie glodzic ;) ja dzis mialam makaron z pomidorami suszonymi i cebulka podsmazona na oliwie, a do tego warzywa na patelnie mrozone, bo mnie straszyly juz z lodowki - dawno je kupilam i musialam zuzyc juz ;)

Zupa brokułowa. Główny składnik woda i szybko ugotowane warzywa, głównie brokuły oraz dla smaku własna przyprawa do zup i koperek.

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,..
ja dzisiaj cos z brokulami albo w jakims sosie, albo ... no ale brokuły

Gość ja dzisiaj chyba zjem
kapusniaczek i ryz z soczewica i pomidorkami, czosnkiem, cebula przysmazona itp. mniam!

Gość ja mam w parowarze przygotowan
e takie danie - filet z kurczaka przyprawiony ziołami i troszkę soli, na niego nałożyłam mieszankę warzyw mrożonych, które też przyprawiłam ziołami i do tego ciemny ryż. Pyszne i zdrowe ;)

Gość *liliann
Ja dzisiaj szaleństwo - czerwona fasola z puszki :) Hahaha.. Nie zdążyłam nic przygotować do pracy, więc dobrze, że chociaż to złapałam. Jestem o 18. w domu, więc na obiady jest za późno.

Gość fffffffffffffds
fasolka po bretońsku :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja na diecie nie jestem, a ugotowalam leczo :) kilka czerwonych papryk, 4 pomidory, 2 male cukinie, 2 cebule - wszystko do gara :) sol, pieprz i czosnek do smaku , w miedzyczasie pokroilam w paski 4 chude kielbaski, usmazylam i dodalam :) zero maki, kostek rosolowych, "warzywek" i innych dupereli- smacznie i zdrowo:) od kiedy moje dziecko je z nami posilki (wczesniej gotowalam jej osobno) to staram sie aby to co jemy bylo zdrowe- i o dziwo mi spadlo kilka kg;) wczesniej robilam wszystko na smietanie, z zawiesistymi sosami, z maka... ehm to byly czasy;) hehe

ja wczoraj zrobilam pełnoziarnisty makaron ugotowany + ugotowany brokul podsmazone razem na małej ilości oliwy oliwek + czosnek + zioła do tego feta pyszne.