Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka98665

Wypłata ostatniego...ile wam zostało do życia?

Polecane posty

Gość chyba na życie
ja nie mam, mąż też nie :)

Ja juz od dwoch tygodni nic nie mam.... Jade na karcie kredytowej... W tym miesiacu musialam zaplacic szkole 350 zł, kredyt mieszkaniowy 600, kredyt konumecki 300, telefon i internet 100zl., poprawka w szkole 100 zl., piosplacac karty min. 300 .... Dobrze, ze czynsz, swiatlo, gaz placi narzeczony lipa

Ja mam wypłate 29-30. Na jednym koncie mam 0,69 PLN, na drugim 212 PLN a karta kredytowa moja zadłużona na 120 PLN, męża na 2200 PLN. No ale jak sobie mężulek kupił telewizor za 3500 a do tego nowy pakiet Cyfry za 600 to niestety .... teraz lezy przed tym swoim gównianym sprzętem i choruje ... dochodzę do wniosku ze on to chyba zaplanował i tylko symuluje !!!

Gość chętnie bym pozrzędziła
ja mam 100.pewnie miałabym więcej ale mój cholerny małżonek przepalił 600 zł.:(

Gość zxa
U nas do 10-tego 300 zł :/ dwoje dorosłych i dwójka malych dzieci. Paranoja z tymi opłatami: mieszkanie 700zł, telefony +internet +kablówka 300zł, kredyt za mieszkanie 600zł, kredyt za samochód 500zł, paliwo 400zł.. oczywiście ogromne pieniądze wydajemy na jedzenie - wszystko jest takie drogie! A co miesiąc jest jakis dodatkowy wydatek - opłata za studia, ubezpieczenie/przegląd samochodu, czyjeś urodziny, wyjazd do rodziny, zakupy ubraniowe itp... W sumie dochód 6000 zł netto i ledwo starcza na życie, zero oszczędności, zadnych luksusów...