Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elido

Parktyki na studiach zaocznych

Polecane posty

Gość elido

Czy można uniknąć praktyk na studiach zaocznych jesli się ma swiadectwo ukonczenia praktyk zanim się zaczęło uczyć na danych studiach? Szukajac pracy zaciaglem sie na niedplatne praktyki, bo jesli ciezko z praca to chcialem nabyc doswiadczenie. Studiuje finanse i rachunkowosc a praktyki wczesniej odbylem w banku. Czy mogę to wykorzystać?

chyba nie za bardzo nie maszjakiegos dziennika praktyk? chociaz w sumie wiem ze lduzie kombinuja nie ida na praktyki i sobie je "zalatwiaja" sama nie wiem jak to u mnie bedzie bo ja tez na zaocznych i nie ma szans zebym przez miesiac nie miala wyplaty :(

Gość djbcisdbc
powinienes miec dziennik praktyk wypelniony. idz do osoby ktora sie tym zajmuje, byc moze uda sie tamte zaliczyc.

Gość Mała_Biała
Praktyki na studiach zaocznych u mnie trwały 2 tygodnie. Studiowałam reklamę pracując jednocześnie w dziale marketingu w dużej firmie. W związku z tym napisałam podanie o zaliczenie praktyk w ramach pracy zawodowej i udało się. Najlepiej się po prostu dogadać z osobą odpowiedzialną za praktyki na danym wydziale. Powodzenia ;)

Gość ssssssssssss
Zapytaj w dziale praktyk. Mnie zaliczyli w tym roku staż, który mialam w 2008.