Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowita ;)

Kto mi zinterpretuje wyniki gastroskopii ?

Polecane posty

Gość chorowita ;)

refluks biliaris. gastritis chronica. Hernia hiatus oesophagi. Refluxoesophagitis A. Jestem zła bo dostałam tylko wynik gastro i nie miałam nawet mozliwosci zamienienia slowa z lekarzem.

Gość no ale jak to
po co robiłaś gastro, skoro lekarz nie zinterpretował wyniku? Przecież na pewno źle się czujesz i trzeba leczyć ten stan zapalny

Skopiuj to,wklej w google i daj tlumacz...zapewne chodzi o refluks zoldkowy

Gość chorowita :)
w wielkim skrocie .... kiedys, kiedys mialam gastro. bo strasznie zle sie czulam, wymiotowalam itd lekarz stwierdzil ze wszytko jest ok, jestem mloda i na tym koniec. minelo moze pol roku - wymioty krwia po wysilku, trafilam na izbe przyjec, zatrzymali mnie w szpitalu i po 2 gastro wyszedl refluks zółciowy, zrodla krwawienia nie znalezli. dostałam tablety, na mies- dwa byl spokooj. potem ok rokku dalej sie meczylam, zwracam , nie moge nic jesc, okropnosc. poszlam do rodzinnego, dostalam skierowanie do szpitala na oddzial gastroenterologiczny. pojechalam, powiedzialm ze mam refluks zolciowy na co lekarz ze sie nie kwalifikuje na oddzial, ze mam zrobic gastro i zaczac leczenie, na 2 dzien w tym szpitalu zrobilam badanie po wczesniejszej walce o skierowanie. wyszlo to co pisalam wczesniej ale lekarz uciekl jak jeszcze mialam wsadzony ustnik. nie mialam kogo sie zapytac co dalej. poszlam do informacji to mnie wysmiano ze chchialam isc do lekarza dyzurnego :)