Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amster Dam

Mam pytanie - czy podoba sie wam to mieszkanie?

Polecane posty

Gość Amster Dam
??

Gość to chyba niemożliwe
To nawet nieistotne, bo z tego co widzę jest na parterze przy placu zabaw - ODPADA, chyba że w mieszkaniu bywasz tylko w nocy, ale jednak czasami jakaś sobota czy niedziela w domu się zdarza i wtedy taki plac zabaw pod oknem to KOSZMAR zapewniam się.

Gość to chyba niemożliwe
Kliteczki? Ja mam 3 pokoje na 51 metrach :D Wszystko jest kwestią aranżacji. Da się żyć - w dwie osoby, bo z dzieckiem mogłoby być ciasno.

Oczywiście, że kliteczki. Nie ma przestrzeni, popatrz na te pokoje... :( Masakra! Ciasnota okropna.

Gość kwiatowa łąka
spoko tylko troche wydaje mi sie drogie za taki metraż ale nie wiem moze w poznaniu tak sie cenią

Gość to chyba niemożliwe
Wiesz Anouk - w takim razie życzę Ci żebyś nigdy nie musiała żyć w takiej ciasnocie, niektórych sytuacja życiowa do tego zmusza, więc daruj sobie takie komentarze. Co do ceny to zupełnie inna sprawa, nie znam rynku w Poznaniu, ale pytanie było o to czy podoba nam się mieszkanie. Moim zdaniem największą wadą tego mieszkania jest parter i sąsiadujący plac zabaw.

Bez wycieczek osobistych. To forum internetowe, ktoś pyta o zdanie. Więc wyrażam swoją opinię. Nie rozumiesz? Swoje złote rady zastosuj do siebie.

calkiem przytulne mieszkanko, ale ta cena :O za taka kase to chyba wolabym sobie wybudowac cos wlasnego mi by tam plac zabaw nie przeszkadzal, lubie takie osiedla