Gość asdfasf Napisano Wrzesień 28, 2011 Cały czas podciągała spodnie, gdy wstawała i siadała, a wczoraj ciągle narzekała, że jej zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka dżelusia 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Nie to nie mozliwe. Nie mozna ubrac i rajstop i spodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez nicka -on Napisano Wrzesień 28, 2011 patologia normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edyciak 2 Napisano Wrzesień 28, 2011 jak nie można... oczywiście, że mozna.. i niejednokrotnie zimą kobiety praktykują takie "działania"... ale tez bardzo możliwe, że poprawiała ciągle spodnie nie z powodu, że miała pod nimi rajstopy (bo niby co miałaby poprawiać??), prędzej miała jakies podkolanówki albo ponczochy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niemożliwe absolutnie Napisano Wrzesień 28, 2011 chyba w jakichś legendach, czy snach. Prędzej spotkasz różowego słonia niż kobietę z rajstopami pod spodniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Nie możliwe. To jest niewykonalne. Żadna szanująca się kobieta nie włozy rajstop pod spodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możliwe ja sama noszę w zimie Napisano Wrzesień 28, 2011 albo czasem legginsy bo cieplej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rhovannion 1 Napisano Wrzesień 28, 2011 To znaczy, że jestem chodząca legendą, bo ostatnio w takim stroju wracałam z Warszawy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 To znaczy, ze jesteś głupia, bo nie odróżniasz ironii od poważnej wypowiedzi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edyciak 2 Napisano Wrzesień 28, 2011 ja w wielkie mrozy zimą zawsze zakładam grube rajstopy pod spodnie... to tak jak faceci kalesony i nie widzę w tym nic sprośnego czy obrzydliwego.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rhovannion 1 Napisano Wrzesień 28, 2011 CarrieBradshaw. - jestem. Nigdy się z tym nie kryłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haha carrie ruda dzifko Napisano Wrzesień 28, 2011 to akurat ci się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupka jelenia pisze magisterke Napisano Wrzesień 28, 2011 ja mysle ze to prowo takich rzeczy po prostu sie nie robi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Nie jestem ruda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haha carrie ruda dzifko Napisano Wrzesień 28, 2011 Jesteś pewna? Wszędzie? Dałaś radę zajrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Tak, regularnie goląc włosy wokół odbytu strzepuje je z maszynki wprost do słoika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonatights Napisano Luty 19, 2019 Jak najbardziej .Sama pamiętam jeszcze ze szkoły jak część dziewczyn i niektóre nauczycielki nosiły rajstopy pod spodnie w chłodne dni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nancia 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Możliwe. Sama widziałam nieraz w szkole w sklepie czy w biurze jak niektóre kobiety i dziewczyny miały założone rajstopy pod spodniami. Zdarza się że czasami wystaje ze spodni gumka od rajstop jak się usiądzie czy schyli bądź kucnie . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztanka33 3 Napisano Styczeń 20, 2021 Może było zimno w tyłek i tak zrobiła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nancia 2 Napisano Marzec 5, 2021 Ostatnio w tamtym roku w grudniu byłam na zakupach w sklepie i widziałam dziewczynę jak wykładała towar na półki i miała na sobie sweter spodnie rurki czarne adidasy i cieliste cienkie rajstopy pod spodniami wiem bo jak się schyliła to wystawała jej gumka od rajstop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Marzec 6, 2021 no a nie, jak komuś zimno no to zakłada pod spodnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nancia 2 Napisano Marzec 7, 2021 15 godzin temu, asiutka99 napisał: no a nie, jak komuś zimno no to zakłada pod spodnie. Zgadzam się z tobą 100% . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaSzafraniec 3 Napisano Kwiecień 21, 2024 Nie tylko jest to możliwe, ale również najbardziej prawdopodobne. Ja sama w okresie zimowym bardzo często mam rajstopy pod spodniami. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach