Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adolf hitler i latajace banany

jak lubicie sie bawic smutasy ? najbardziej ? moze troche optymizmu wreszcie :-D

Polecane posty

Gość Uncel Adolf =D
btw nie napisalem ze za darmo alkochol w hotelach :-D no i jak tam z tymi twoimi priorytetami ? bo moim jest sprawdzenie potencjalu tego stanu jak i zabawa :-D heh czy to po prostu takie haselko.. "zalezy jakie kto ma prio.." zeby lepiej calosc wypowiedzi wygladala :-D

hejsokolyy ---> Indian may refer to: On the Indian subcontinent: Indian people A person belonging to one of the ethnic groups of India or South Asian ethnic groups (see Demographics of India) Languages of India Non-resident Indian and Person of Indian Origin Indian (airline), a now defunct state-owned airline of India, also formerly known as Indian Airlines. chyba ze chodzilo ci jak polacy nazywaja rdzennych amerykanow, na calym swiecie znanych jako american indian albo native american. zreszta kto kumatszy ten zczail.. no chyba ze nie kumatszy... albo po prostu nie spuscil z krzyza i jeczy na forum..

Gość Uncel Adolf =D
NIE mozna wnioskowac ze alkochol jest nielegalny i ze nie potrzeba recept w aptece jak sie ma :-D no i jak z twoimi prio ?

Gość Uncel Adolf =D
jak sie ma funty mialo byc nie wiem czemu nie pokazalo znaczka funta

Gość hejsokolyy
zona zalamaly mi sie rece.....chcialas zablysnac inteligencja, ale wyszlo jak zawsze....jak moze zauwazylas konwersacja na tym forum jest po polsku tak wiec znajdz mi laskawie definicje slowa Indianin, ktora wskazuje na to ze to mieszkaniec Indii...bo te twoje wstawki po angielsku maja sie nijak to calego kontekstu a Ty Adolf lepiej idz sie przejdz po miescie i podrap po jajach, troche swierzego powietrza Ci nie zaszkodzi

z tego co zauwazyalm to adolf pisal ze zatanczy z indianami, skoro jedzie do indii to nie trudno sie domyslec (sic!), ze chodzilo mu o "indian" a nie "indianin"... ale oczywiscie jak sie nie czepiacie ortografii kuzwa to zawsze sie cos innego znajdzie. jak pisalam wczesniej trzeba uwazac na kazde jedno slowo. ja sie moze chociaz staram zablysnac inteligencja, za to ty chcialas/es chyba zablysnac nieuzasadnionym czepialstwem.

Gość Uncle Adolf =D
wrocilem :-D ZDZ trafnie wrzucila kawalek tekstu, zreszta nawet jakbym byl w pl i powiedzial ze indianie :-D to by sie usmiechneli ludzie pod wasami bo by wyczuli nutke ironii ;-) oraz aluzje .. tak samo jak pisze ajfon czy tap madyl :-D ale po raz kolejny jak pisze ZDZ zalezy to od podejscia ;-) a co ma do tego ze konserwacja jest po polsku ? :-D pewnie to ze tynk sie ze scian sypie :-D e hehe dziecinada..

Gość Uncle Adolf =D
melduje jajka podrapane, piwko wypite :-D nic ciekawego sie nie dzieje szaro buro , 5czisow juz zjadlem zostaly jeszcze 2 :-D diete czas powoli rozpoczac :-D wogule przeliczylem ze za 10f dziennie mozna jesc od rana do wieczora co sie chce :-D i cos czuje ze sie zmasuje w indiach :-D bo czemu nie :-D zrobie test ile mozna przybrac jak sie je jak burnejka :-D nie no az tak pewnie nie rozepchne zoladka ale postaram sie :-D juz mnie ciekawi czy tam sa riksze :-D to by byl wypas :-D dac chlopakowi 10f dziennie i niech pedaluje :-D napewno sa :-D

Gość Uncle Adolf
siemano :-D zyje tu kto :-D