Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joleczkauleczka

Jakie fajne drobiazki mozna kupic swiezej mamusce?

Polecane posty

Gość joleczkauleczka

Mam na myśli , co sie moze przydać , a nie chce jej pytac o zdanie , wiec myslalam nad jakims kremem dla dzieci , oliwką , kubeczkiem , itp i jeszcze chcialabym cos kupic typowo mamie , ale nie wiem co :>

Gość dzieciaczkowi jakieś ciepłe
skarpetki z grzechotką np, albo ciepłe ubranko, pampersy itp. i koniecznie coś tylko dla mamy!! jakąś bluzkę jak znasz gust, czy perfumy, kolczyki

Gość co???????????????///
ciuszek dla dziecka i bluzka/kolczyki/perfum dla mamuski?? Pogielo Was? Ile to kasy kosztuje,jesli cos porzadnego macie zamiar wybrac... No chyba, ze ciuszek dla dziecka od Rumuna z targu, a kolczyki jakies tandety za 5 zl....

Gość dla mamy jakiś fajny
kwiaty - ja np dostałam od szwagierki tulipany, miły gest balsam ujędrniający - ja np dostałam, przydał się i ucieszyłam się szczerze, dla dziecka - jak najbardziej pampersy (tego nigdy za wiele), chust nawilżone (np takie razem z pudełkiem, firmy nivea, wymienia się tylko wkład), grzechotka, gryzak

Gość -chuda-mama-
zestaw witamin dla kariacych mam :) albo smieszny t-shirt, kupon do salonu masazu (kosmetyczki, salonu pieknosci), ksiazke o tym jakie to mamy sa sexy...cos zeby podbudowac jej samoocene :) plus drobiazg dla dzidziusia - bo odtad ona juz nie bedzie dostawac prezentow tylko dziecko hehehe...z czego ja tez sie bardzo ciesze...choc czasem chcialabym tez cos dostac :P :))