Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ma ktoś z was (tv)

Polecane posty

niekoniecznie mlodo, zle mnie zrozumialas. po prostu ciekawa jestem czy dbasz o swoj rozwoj duchowy, bo ja tak. a zycie szybko mija...

Gość ekshilibrium
ona się poprostu dowartościowuje, malutka biedna osóbka 🖐️

w sumie moj facet tez ma wlasna firme, z bratem, moi rodzice tez wlasny biznes, narzekac nie moge bo nie pracuje... ale ja nie musze o tym pisac, wywyzszac sie kasa itd... wiec podejrzane to jest, moi zdaniem jest to projekt 🖐️

Gość a to jaa
dzeni nie pierdol punta cana jest tansza niz ten twoj wypasiony telewizorek:P

Gość a to jaa
za 8tys polecisz na tydzien-2 osoby i na pilota starczy:D

Ja pierdole ty naprawdę jesteś nie ma sensu sie unosic, gdyby byla po prostu ignorowana to by tego nie bylo. ale sami nabijacie jej tematy wiec sobie troluje co jej widocznie daje satysfakcje w szarym zyciu :)

ponad 9 tys trzeba liczyć z polski do jakiegoś lepszego hotelu a zaraz sezon się rozpoczyna (pora sucha) to już w ogóle ceny polecą w gorę

Gość wanesssa 211
Pewnie, że to projekt :D Nie wiem czym wy się podniecacie :D 🖐️

czesc Żona, wlasnie Cie szukalam bo zapomnialam tytul tamtego horroru co mi polecilas :( Wertyp dzis medytowalam w lesie przy mojej mistycznej muzyce i oczyszczalam umysl a teraz znow go brudze ale... tak, jestem pewna ze jennifer to projekt :) masz to info na 100 procent :)

zatem ignorujmy ja grupowo :D przeciez widac ze USILNIE wrecz stara sie dzialac na nerwy, typowy projekt. zaden bogacz nie jest na tyle durniem, zapewniam.

i to i to... czy musi miec swoje foty? nie, moze miec foty zwyklej dziewczyny, moze z innego kraju z jej bloga, masa mozliwosci jest. lub nawet kolezanki, zreszta nie chce mi sie teraz zajmowac nia, chlone muzyke a to najwieksze bogactwo jednak :)