Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shyloah

Księciu z bajki, gdzieś Ty jest ??!

Polecane posty

Gość Shyloah

Już tyle zrobiłam, żeby Ci się spodobac, a Ciebie, ani widu, ani słychu ...

Gość Shyloah
To taka przenośnia / metafora / czarno-różowy humor / wyolbrzymienie :)

Gość wolacz od rzecz. książę
to książę!. Księciu to celownik. Wolaj prawidłowo, bo spadnie z białego konia i nie dojedzie:)

Gość Shyloah
Żle! błąd rzeczowy! To pytanie retoryczne :D

Shyloah , książe jest... Ale niestety troszkę daleko... A poza tym ma rany kłute po poprzednich przeżyciach... Ale oddany napewno ^^

Gość Shyloah
Stajenny, jeśli choć trochę mądry i urodziwy, też uwzględniam w swoim życiorysie :) :)

Gość Shyloah
Sputnik... rany są po to, żeby się goiły ;) Daleko, niedaleko, czyli gdzie się podziewasz Księciuniu ? :D

zapytaj gumisie. Tyle, że one raczej unikają księciunia:P Dzięki za pozdrowienia:)

Gość Shyloah
O jeju, jeju... interpretując: nie mogę trafić na SWOJEGO i tak cierpliwie czekam na tą big-big love, ale czasami już doczekać nie moge !

W stopce ;-) Las Lvivas... Niestety... Zaprosić mi jako tako nie wypada... Ale chętnie pomarzę sobie, że kiedyś kupie konia i pojadę tam do tej jednej...

Gość Shyloah
O ja nieroztropna i roztargniona jedyna ! Lwów - uwielbiammmm :) Sentyment straszny mam do Wschodu tak nawiasem :)

Gość Shyloah
Prince is dead ??? O nie :( A ja tak wierzyłam, ze na dniach zastuka do drzwi :(

Chciałbym być księciem ale tylko ze względu na liczny harem, który mógłbym utrzymywać:classic_cool: Nawet nie wiem czy byłbym po tym wszystkim w stanie wsiąść na białego rumaka:P

Lwów... To już nie to miasto co kiedyś, lecz nadal tętni życiem - wystarczy wyjść wieczorem w godzinach 20-24 ... lub gdy lubi się samotność tak o 3-5 nad ranem...

Gość Shyloah
R2-D2 - Ty Samolubie Paskudny, ale niech tam ! Sputnik91 - taaaak. Byłam tam o tej nocnej porze i bylo świetnie :) Lwów jest tajemniczy, stary i piękny :) Whatever!

Gość mnho
słyszałam, że można go kupić na stacji benzynowej ;p tylko jeszcze nigdzie nie widziałam... :)

Uff...musze się leczyć. Macie tam we lwowie jakąś klinike dla normalnych innaczej?

Gość Shyloah
mnho - Tobie się pomyliło z Piwem Książęcym... R2-D2, ale to ze względu na chęć posiadania haremu wymagasz leczenia ?

Nie, nie. To akurat uważam za objaw zdrowia:classic_cool:. codzi o to, że dopatruje się...no nie ważne. Coś jakby schizofrenia.

Gość mnho
tak, myślisz? ;p koleżanka mi nagadała, a ja głupia uwierzyłam :D

Jak wypijesz odpowiednią ilość piwa książęcego to gwarantuje Ci, że okolica zaroi się od książąt, hrabiów i inszej wypasionej arystokracjii;)

Gość Shyloah
Hahaha :D :D A niech tam! Tylko jak ja go rozpoznam dnia następnego ?? Żeby mi się nie odwidział, bo na trzeźwo tak to się u mnie księciuniowanie kończy ;|

Spójrz na to tak: kolo, który stawia Ci piwo ma szansę stać się potencjalnym księciem...coś jak z całowaniem żaby...same korzyści. Co noc nowy książe i piwo za darmo. Jak obrócisz odpowiednią ilość książąt to masz szansę w niedługim czasie stać się cesarzową całego świata.

Z tym, że cesarzowa to pewnego rodzaju eufemizm w tym przypadku;)