Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mama 20000

witam ile dalibyscie za wszystkie te ubranka?

Polecane posty

Gość moze tak tylko
no pisalam na poczatku, ze mi sie nie udalo sprzedac wiekszej ilosci ciuszkow w tym zimowe, kurtki, spiworki za 200 zl, a te ciuszki sa cienkie i nie wygladaja zachecajaco kolorystycznie :/ mowie, moze i to wina zdjec, ale nie widze tego, zeby autorka sprzedala te ciuchy za taka cene :/ ciuszki wiosennej mamy bez porownania z tymi autorki...

Gość bbbbfff
jakbym chcaila wydawac tyle kasy na jakies firmowe ubranka dla dziecka to bym chyba na głowę upadła. No ale to teraz zwykły snobizm. Dobra szczerze czesc mi sie nie podoba, w szperaczu za grosze kupisz o wiele ladniejsze w bardzo dobrym stanie. No a teraz wyzywac mnie od dziadów:P

Autorko jesteś z KRK? Entliczki są baaaaaaardzo drogie i po prostu nie warto. Tą samą jakość śpiochów ma się kiedy się je kupi przez allegro a cena na pól. Ja tylko dla M kupowalam w Entliczku. 40 zl za śpiochy i kaftanik- masakraaaa. Na allegro po 15 zł się taki komplet kupi (o nowych piszę) a po 20 kilka to już takie slodziachne. Lola miala takie zestawy na pierwsze dni wlasnie z allegro.

Gość lala malowana ,,
niektore wygladaja jak psu z gardła, nie podobaja mi sie w zwyklych sklepach jest o wiele duzo ladniejszych i tanszych

Gość mama mama 20000
tak jestem z krakowa:)

Gość no max 80 zł
tak niektóre rzeczy licytuja jakby w sklepach nei było, a nowe nexta mozna w halensie w pl zamówic, dziwni sa ale licytujac w zestawie wychodzi serio tanio my tam mamy rotacje, ogólnie dużo kupuje i sprzedaje, nic nie trzymam na 'zaś' takie świene rzeczy sa w lumpach po pare zl ze tylko buty, bielizne i jakies okrycia wierzchnie kupuje w sklepach