Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoryy1970

Samochod dla zony - co o nim sadzicie?

Polecane posty

Gość Dobrawka88
nie podoba mi sie

Gość pannami
alfy sa piękne tylko się psują. Trzeba o nie dbać a w tych sprawach z kobietami jest różnie :)

Gość dziaddek
zostaw sobiie odrazu kase na serwis bo napewno sie przyda

autorze - nie reklamuj tak samochodu, ktory sprzedajesz do czego to doszlo, zeby facet sie pytal o samochod na forum dla kobiet :D:D:D

Gość wszyscy szczesliwi sa
opel corsa

Gość dsdsdsdsd
o jenny musiala bys dobrze dupy nadstawiac zeby ci maz na paliwo dal haha

Gość tzui
jak cie stac na taki woz dla zony, to czemu pytasz na forum ?spytaj zone co chce. a reperatura przy takiej cenie auta to dla ciebie powinno byc male piwko:)

Gość week of view
fuuu mi sie nie podoba

Gość dsdsdsdsd
to wychodzisz drozej niz dobra kurwa haha

Gość week of view
jenifer masz racje sliczny jest

Gość tzui
jennifer8787*** taki mi obiecał jak się nauczę jezdzić ale to pewnie za rok ,dwa najszybciej zbierasz pieniadze na prawko:D

Gość wqswqsq
brzydki z tyłu :O . znajdź jej coś ładnego, kobiecego. faceci to nie wiedza że auto dla kobiety ma być ładne i nie psujące się? ale jak by już miał mi ktos kupić i bym za to nie płaciła to bym nie marudziła, ale sama bym sobie takiego ine wybrała. moze na żywo łądniejszy

Gość tzui
jennifer8787*** prawko mam od 6 lat ,ale nie umiem jezdzić ,za miesiąc po obronie zaczynam naukę .Zacznę od znaków drogowych na starym topiku pisalas ze nie masz prawka dopiero bedziesz robic!!!!!!!!!!! i co bedziesz bronic? zolte papiery? zebys mogla miedzy ludzi wejsc? spadaj tepa dzido

pokaż mi wpis gdzie pisałam ,że nie mam prawka ..no już cwaniaku;) oj nawet kłamanie ci nie wychodzi;) i zazdrość przez ciebie przemawia;)

Gość dziaddek
dziwne 80% Polakow jezdzi szrotami co maja wiecej niz 10 lat a jak teraz wybrzydzaja wiadomo stare golfy sa najlepsze

piękny :) nie obraziłabym sie :P aha i skonczcie z mitem, ze alfy sie psują. stare owszem, ale te nowsze modele to cycuś glancuś i niesprawiedliwie traktowane :) to tak jak twierdzic, ze ford gówno wort a fiat jego brat :) miałam forda focusa 3 lata - nie dołożyłam ani złotówki. teraz jezdze fiatem stilo i jak na razie odpukać nic kompletnie sie nie dzieje

Gość tzui
jennifer8787*** pokaż mi wpis gdzie pisałam ,że nie mam prawka ..no już cwaniaku oj nawet kłamanie ci nie wychodzi i zazdrość przez ciebie przemawia http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY nie mam zamiaru z toba dyskutowc twoje IQ szympansa nie jest tego warte

Gość KORALOWA RAFA
tzui ale dolales :D:D:D ja cos znalazlam Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow 1 2 3 10 | nast. 13:28 jennifer1987 Nie rozumiem dlaczego kafeteria to forum z zakompleksionymi biedakami ktorzy zazdroszcza pieknym i bogatym ludziom. Niedlugo koncze budowe mojego pieknego domku myslimy z mezem nad budowa basenu albo zrobieniu sauny. jak wkleje tu zdjecia z domku to wam oczy wyjda z zawisci wy zazdrosne biedaki po srawdzeniu ten dom buduje 6 lat:D ona jest psychiczna!!!!!!!!!

Gość Do rzonatego
ŻoNATY jełopie jeden, zanim kupisz żonie samochód skończ nahpierw podstawufkę, bo na samochodzie nie można "sadzić" pomidorów!!!!

Gość do Koralowej Piczki
Nie widziała dupa słońca i zgorzała od miesiąca, tak i Ty smędzisz z tym "domkiem i basenem" Ludzie wartościowi i majętni takich tekstów tu nie zamieszczają. Zamieszczają niewykształcen i(widać po Twoich błędach literowych) i zakompleksieni biedacy, buaaahhha.

Gość KORALOWA RAFA
------do Koralowej Piczki Nie widziała d**a słońca i zgorzała od miesiąca, tak i Ty smędzisz z tym "domkiem i basenem" Ludzie wartościowi i majętni takich tekstów tu nie zamieszczają. Zamieszczają niewykształcen i(widać po Twoich błędach literowych) i zakompleksieni biedacy, buaaah TEKST POCHODZI Z TOPIKU JENIFFER8787, TEMAT SAMA ZALOZYLA- MNIE NA TAKIE RIPOSTY JAK WYJADAC ZE SMIETNIKA -NIESTETY NIE STAC a ze ta tepa dzida nigdy pieniedzy na oczy nie widziala dlatego pisze topiki o swojej traumie