Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca mama

Tańsze pieluszki?

Polecane posty

Gość pytająca mama

Witam Mam pytanko- które tańsze pieluszki możecie polecić? Które są warte uwagi, a które lepiej omijać szerokim łukiem? I jak mogłybyście napisać czy w środku mają granulki absorbujące czy watę? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

dada i gugu polecam, nie polecam tych najtanszych z marketow :/ dady sa niemal identyczne jak oryginalne pampersy

Gość hgdxfsz
ja wypróbowałam baby dream i dady i niestety pampersom nie dorównują, są sztywniejsze, grubsze i po przesikaniu robia się takie twarde kluchy, a w pampersach ten żel jest mięciutki; jeszcze te lidlowskie spróbuję, ale wcale nie sa dużó tańsze od pampersów

Gość smefetkaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja dady chwalę , te pierwsze były koszmarne sztywne itd ale teraz te nowe -rewelacja. Co prawda na noc ciągle zakładam pamki (kupuję jak jest promocja) ale na dzień i na wyjścia Mały śmiga w Dadach i jeszcze ni zdarzyło się mu przesikać.

bo kazdemu co innego pasuje :) mnie helen harper nie przypadly wcale :/ smierdzialy po przesikaniu, a pampersy po zasikaniu natychmiast sie rozpinaly albo spadaly :( te z lidla byly ok ale to zadna taniosc bo rozmairowka jest do bani i w moim przypadku musze kupic najwieksze wiec zero oszczednosci gdy za ta sama cene kupie dady o wiele wiecej w mniejszym rozm

Początkowo używaliśmy Pampersów i Happy. Wypróbowaliśmy również Dada z Biedronki i były świetne - podejrzewam,że w dalszym ciągu mogą spokojnie konkurować z oryginałami :)

Gość mamama26
dady i babydreamy z rossmana

Gość echhhawdcaeds
NAJLEPSZE SĄ TE Z BIEDRONKI NIE MA LEPSZYCH

Gość a ja sobie podgladałam all
Toujours z Lidla - idealne żeby dziecko od pieluch odzwyczaić. Przeciekają, zero chłonności, porażka nisamowita.

Gość taka mala sugestia.
dada premium z biedronki, prawie identyko jak oryginalne pampersy, zmeinilam je wlasnie niedawno corce i nie odparzaja,nie przeciekaja, sa wygladem i w dotyku prawie takie same jak pampers. corce bylo wygodnie i nie marudzila, wiec chyba wszystko w porzadku.

Gość sprawa gustu BOOO
TYLKO te Z Biedronki ŻADNE INNE

no i tu sie z Myszszą zgodze ;) kazdy powinien sam sprawdzic co mu pasuje nam Dady nie pasowały, były twarde, tandetne i odparzały znakomicie spisały sie tużury :P kazdy musi spróbowac i dopiero wybierac

ja bedeac w Polsce kupuje tylko Dady Premium, może niektóre dziewczyny mówia o starych dadach, że były grube i sztywne, to fakt... ale te nowe rewelacyjne:)

a nowych nie próbowałam bo moja ponad rok bez pieluch ;) moze przy drugim wypróbuje ;) (jak bedzie mi dane miec drugie)

Gość Ja jak przyjeżdżam do kraju
to odrazu kupuję pampers baby dry które używam też na miejscu tu gdzie mieszkam jednak w Polsce są w dużych paczkach a tu u mnie jedynie po 40 sztuk i dużo drożej wychodzi. Jak dla mnie baby dry sa najlepsze. Kiedyś znajoma podała mi pieluchy wickies takie z nadrukowanym królikiem ale okazały się niemiłosiernie grube i ciężkie po nasiusianiu a poza tym niezbyt suche w środku więc od razu je wywaliłam pomimo że znajoma mówiła że identyczne jak pampers a nawet lepsze. Uważam że każdy powinien sam przetestować i uznać które odpowiadają na pierwszym miejscu dziecku a potem kieszeni.

Gość Mama 2 letniej Zosi
Tak jak dużo jest dzieci tak dużo opinii i każda inna...Mojemu dziecku najbardziej służyły pieluszki Tesco w zielonym opakowaniu raptem 29,99 nierzadko w promocji po 27,99, często po 25,99. Pieluszki Dada tak tutaj wychwalone przepuszczają wilgoć. Z pieluszką Tesco nigdy dziecko nie obudziło mi się mokre. Proszę wypróbować samemu i ocenić.Pozdrawiam

Gość gość
Dada sa bardzo dobre. Mieszkam za granica i probowalam wielu roznych firm w koncu zostalam z pamepersami ale w polsce jak przyjezdzam to kupuje Dada bo naprawde sa dobre