Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralna21

Folia spozywcza :)

Polecane posty

Czy folia spożywcza przyspiesza proces chudnięcia ? Czy zastosując krem np Eveline na cellulit i owinięcie się pofią da jakiś efekt ? Czy któras z was próbowała takich metod ?

Gość ijnolai
Owiń sobie łeb - tylko szczelnie. Po pewnym czasie faktycznie proces rozkładu spowoduje, ze będziesz wazyć mniej.

Nie wiem, czy spowoduje proces chudnięcia, ale wtedy ponoć szybciej i lepiej wnikają składniki odżywcze z kosmetyku do skóry.. ale nie wierzę też w takie cuda, zeby tylko posmarowanie jakimś kosmetykiem miało pomóc w chudnięciu.. to by było za proste.

Gość ijnolai
Jedyna recepta na schudnięcie, to ŻREĆ MNIEJ, kaszalocie. Wydawanie kaszy na kosmetyki odchudzające i czekoladę ci nie pomoże.

Gość beniolekkkkk
Mineralna, wyjaśniam dowcip ijnolai o "owinięciu łba", bo coś widzę, że nie dotarło: owiń go na tyle szczelnie, żeby nie pobierać tlenu. A wtedy proces rozkładu twoich zwłok spowoduje ze waga ci spadnie. Ciekawe, plastiki twojego pokroju zrobią wszystko, tylko nie zastosują diety...

Otóż nie jestem kaszalotem i nie "żre" waże całe 49kg. Chce tylko pozbyć się tłuszczyku z brzucha stosując przy tym ćwiczenia . więc nie rozumiem skąd tyle jadu ;|

Gość beniolekkkkk
Bo nikt normalny nie wierzy w cuda z folią, magnetyczne wkładki do butów, cudowne plastry odchudzajace - wiara w takie "cudowne" specyfiki swiadczy wymownie o twojej inteligencji, baryło. 49 kg - chyba tyle musisz schudnąć.

Gość phiiiiiiiiiiiiii
bo ze stulejarzami jest tak odchudzasz sie - jestes obiektem kpin, uzywasz kosmetykow ktore gowno daja itp jestes tlusta - jestes kaszalotem no i jak tu dogodzic tym pacanom :)

Gość phiiiiiiiiiiiiii
wiadomo ze folia brzmi troche groteskowo ale to tak jak z owijaniem glowy reklamowka po nalozeniu maseczki... multum odzywczych skladnikow najlepiej dziala wlasnie w cieple, tak samo pod folia spozywcza na brzuchu

Gość studentka politechniki 4 rok
wystarczą odpowiednie ćwiczenia a smarowałaś się kiedyś evelinem czerwonym i zawinęłaś folią? :D parzy! :D

Gość phiiiiiiiiiiiiii
poza tym doskonale cie rozumiem - tez nie mam do zrzucenia nic poza lekkim tluszczykiem na brzuchu, nie znam odpowiednich cwiczen na dokladnie te i TYLKO TE partie ciala ( brzuszki nie sa dobrym rozwiazaniem), ponadto nie mam mozliwosci domowych zeby urzadzac sobie cwiczenia, dlatego przydalby sie jakis kosmetyk.. bardziej dla ujedrnienia, ale i moze ten 1 cm da sie zniwelowac :)

Ja właśnie czuje cały czas przyjemny chłodek :) Tak właśnie w "cieple" lepiej się wchłaniają kosmetyki . Ale co mogą wiedzieć Ci którzy na sam wstęp oceniają kogoś. Ci którzy tak piszą sa naprawdę płydcy i wredni. No ale cóż taka ludzka natura najwyraźniej ;/

Gość beniolekkkkk
Jak mówi stare przysłowie: "Głupich nie sieją, sami się rodzą".